Pecsételő vérzés (? ) pisiléskor. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
17/L vagyok, és eddig nem volt semmi gond a nőiességemmel. Kb. másfél hete ilyen bizsergő érzést érzek lennt, és kb. egy hete pisiléskor véreztem is. Csodálkoztam, gondoltam a nőiességem is megengedhet magának néha egy vakvágányt, nem törődtem vele. De ma délután (2x voltam wc-n) 2x jött vér, nem ilyen rózsaszínű, hanem ilyen...rendes. Ha állok, ülök, ugrálok nincs semmi. Csak wc-n. Nagyon félek, hnap kérek időpontot a nőgyógyásztól, de gondoltam megkérdezem, volt e már valakinek ilyen. Mitől lehet?2012. ápr. 16. 21:39
1/6 anonim válasza:
Ha még nem volt meg,lehet,hogy most fog!
2/6 A kérdező kommentje:
Márc. 26.án jött meg. 1 hétig tartott. Bár már 1.jén vége lett. Még nem kéne h jöjjön.:,(
2012. ápr. 16. 21:45
3/6 anonim válasza:
Nem a pisid véres? Hüvelyedből jött a vér, vagy a húgycsövedből?
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a hüvelyemből. Ma voltam már egyszer pisilni, akkor nem volt semmi.=/
2012. ápr. 17. 07:30
5/6 anonim válasza:
Ez inkább valamilyen veseproblémára utal. Menj el háziorvoshoz. Ott meg tudják nézni a vizeletedet gyorsteszttel. Ha van benne vér, akkor el kell menni laborba tenyésztésre és utána kapsz célzott antibiotikumot rá. Ne hanyagold el, mert nagyon nagy gondok lehetnek belőle!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszek minél előbb eljutni.
2012. ápr. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!