Erős vérzésre szokás ilyet?
Figyelt kérdés
nos, mostanában baromi erősek a vérzéseim ,és nemegyszer történt az, hogy a legnedvszívóbb betét sem volt elég a 'dologhoz' pláne hogy sokszor azt se tudom megtenni hogy szimplán gyakrabban cseréljek mert vagy utazok hogy tesztírás van, akkor meg nem lehet kikéretőzni vagy mittomén mi van sorolhatnám, meg eleve éjjel is.
Na most kérdeztem pár embert,mondták hogy próbáljak tampont is, de az nekem nem megy :S valaki meg azt mondta (viccen kívül) hogy ugye vannak ezek a felnőtt méretü nadrágpelenkák es hogy azok lehet hogy tudnának megoldást nyujtani. Ami végülis mond valamit nade nekem ez baromi furán hangzik, mármint nem is tudom...ti mit gondoltok?
2012. ápr. 15. 12:22
1/16 anonim válasza:
Persze, hogy használhatsz felnőtt pelenkát ha a legerősebb betét is kevés! Nincs ebben semmi ciki vagy elítélendő!!! :)
2/16 anonim válasza:
Milyen betétet használsz most? Az always éjszakait kipróbáltad már? Ha ennyire erősek talán orvoshoz is elmehetnél.
3/16 A kérdező kommentje:
Hát, próbáltam már szinte minden fajtából =( .. bella, always meg minden.. De nekem ez fura, mert ilyesmiről még soha nem hallottam és nem tudom elképzelni hogy tényleg szoktak-e ilyet lányok vagy csak kamuzott az illető
2012. ápr. 15. 12:40
4/16 anonim válasza:
Ne azzal törődj, hogy más mit szokott használni, csak az számít, hogy Neked mi a legjobb!!! Első voltam.
5/16 anonim válasza:
A szülés utáni vérzáskor kb mindenki azt használ például. Próbáld ki, aztán vagy bejön, vagy nem.
6/16 anonim válasza:
Erről még én se hallottam!Egyébként szeintem nemlejet tul kényelmes,mert ahogy ott szétfolyik a vér......szoval tiszta vér leszel mindenhol!én egyébként uy szoktam,hogy +always)éjszakait rakok be nappalra is(ha lehet óránként cserélem).Ha nem birom oránként cserélni akor berakok egy éjzakait és (En azért szoktam átázni mert hátul kifolyik, ezért)berakok egyet hátra a fenekemhez is!így olyan T formába vannak!éjszakára is ez,illetve összehajok mégegy lepedöt és aztis berakom magam alá
7/16 anonim válasza:
Libresse éjszakai. Nekem csak az vált be. Amúgy ezt a kérést Te írtad ki Libresse-re?
8/16 A kérdező kommentje:
Igen. Csak nem válaszoltak :/ legalábbis amióta néztem :)
2012. ápr. 15. 20:33
9/16 A kérdező kommentje:
Meg a probléma a betéttel az hogy mindig kifolyik alul vagy valahol amikor alszom :S
2012. máj. 10. 16:16
10/16 anonim válasza:
A nadrágpelenkát felejtsd el! Nagyon vastag és nem tudsz úgy felöltözni, hogy ne dudorodjon ki. Meleg és kényelmetlen. Az éjszakai betét fölé rakj egy nagy marok vattát is, az felszívja. Fontold meg az orvoshoz menetelt, mert ez ha rendszeresen előfordul, akkor kóros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!