Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős vérzésre szokás ilyet?

Erős vérzésre szokás ilyet?

Figyelt kérdés

nos, mostanában baromi erősek a vérzéseim ,és nemegyszer történt az, hogy a legnedvszívóbb betét sem volt elég a 'dologhoz' pláne hogy sokszor azt se tudom megtenni hogy szimplán gyakrabban cseréljek mert vagy utazok hogy tesztírás van, akkor meg nem lehet kikéretőzni vagy mittomén mi van sorolhatnám, meg eleve éjjel is.

Na most kérdeztem pár embert,mondták hogy próbáljak tampont is, de az nekem nem megy :S valaki meg azt mondta (viccen kívül) hogy ugye vannak ezek a felnőtt méretü nadrágpelenkák es hogy azok lehet hogy tudnának megoldást nyujtani. Ami végülis mond valamit nade nekem ez baromi furán hangzik, mármint nem is tudom...ti mit gondoltok?

2012. ápr. 15. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakait nappalra is. Ha nagyon durva, vegyél két bugyit egymásra és mindegyikbe ragassz egy-egy éjszakai betétet. Nekem bevált.

20/L

2012. máj. 11. 10:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat <3 :) eddig a pelussal nem volt gond, de szerintem amúgy nagyobb biztonságérzetet is ad, legalábbis nekem. a betét se rossz csak van hogy melléfolyik :/ Nőgyógyász azt mondta hogy ha nincs fejfájás szédülés vagy bármi panasz akkor addig jó. :)
2012. máj. 29. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Hali nekem szülés után volt nagyon nagyon sok mint általában mindenkinek. Vatta és nagy éjszakai betét. Az bevált és nem folyt mellé és sokat kibírt.
2012. máj. 30. 07:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Javasolt vérzéscsillapítók:

cickafarkfű (egyben gyulladáscsökkentő is)

pásztortáska

lándzsás utifű

2012. júl. 14. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Azért a helyedben elmennék orvoshoz. Nekem is túl erős volt, néztek labort, kiderült hogy kicsit megkavarodtak a hormonjaim, javasolták hogy szedjek fogamzásgátlót. Azzal teljesen rendbe jött, és nincs semmi gondom.
2012. júl. 15. 07:34
 16/16 anonim ***** válasza:

A fejfájással és szedüléssel arra utalt az orvos, hogy addig ez mehet, amíg nagyon vérszegény nem leszel...? Ha nagyon vérzel, menj vissza, ne hagyd annyiban.

Lehet kapni tena betétet, ami eredetileg inkontinenciára van és nagyon jó nedvszívó, az mégse nadrágpeneka, viszont nem olcsó. A betét + vatta egy másik megoldás.

2012. júl. 15. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!