Nemi szervi herpesz?
Kicsit el vagyok keseredve, azt hiszem herpeszem van :( Intim tájékon, elég kellemetlen, mert a fenekemnél is érzek valamit. Azt hiszem sejtem kitől kaphattam anno, az exvőlegényem szedett össze valamilyen nemi betegséget, amiről nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy egy pattanásszerű dolog van a szeméremdombján. Akkor még rá is kérdeztem, hogy nem-e herpesz, de nem mondott rá semmit. Annyiban is maradt a dolog, bár utána nem sokkal mi szakítottunk, nem volt utána köztünk szexuális kapcsolat.
Kb. 1 hete megjelent egy dudor a szeméremajkamon. Azt hittem szőrtüszőgyulladás, sokszor piszkáltam, még nyomogattam is.... sebes lett. Aztán pici hólyagok jelentek meg körülötte... és egy éjjel bevillant, hogy mivan, ha herpesz. Utánanéztem, és a képek alapján sikerült is beazonosítani :( De orvoshoz nem tudok elmenni, mert meg is jött. Viszketett nagyon, alig bírtam megállni, hogy ne vakarjam, fájt is. Mostmár talán kevésbé fáj, de annyira csúnya, meg van duzzadva, és talán már nem hólyagos, de nem is sebes.
Annyira el vagyok keseredve, rettegek, hogy újabb hólyagok jönnek ki, rettegek, hogy átviszem valahová a kezemmel, rettegek, hogy mi lesz, ha elmondom a mostani páromnak. Azt sem tudom, hogy mondjam el.
Nem tudom mit tegyek rá, mivel kezeljem, mikor menjek orvoshoz.... annyira ki vagyok akadva :(
Jár valaki hasonló cipőben?
1. A herpesz virusfertözés, és ugyanaz okozza a szokásas heroeszt a szájon, mint ami a nemi szerveken. Tehát egyáltalán nem kell hozzá nemi kapcsolat, és nem feltétlen az extöl kaptad.
2. Minél elöbb menj orvoshoz, mert attól, hogy "szerinted" herpesz, nem árt, ha valaki, aki hozzáértö, megvizsgál.
3. Ha tényleg herpeszed van, akkor feltétlen kezeltetni kell, mert valószinüleg igy sem lehet megszabadulni töle, de legalább kontroll alatt lehet tartani megfelelö kezeléssel.
4. Ha van újabb parnered, akkor neki is ki kell vizsgáltatni magát, meg figyelmeztetned kell, hogy megfertözhetted.
Ha figyelmesen végigolvastad, láthattad, hogy ezekkel mind tisztában vagyok! :(
Tudom, hogy nem kell hozzá nemi kapcsolat, csak sejtem, hogy az ősi mesterséget űző hölgyekhez járó páromnak is hasonló tünetei voltak, ezért gondoltam rá, de lehet, hogy kétségbeesésemben csak keresek valakit, akit hibáztathatok...
Tudom, hogy el kell mennem orvoshoz, de mivel most menstruálok, nem hiszem, hogy túlzottan örülne nekem, bár megfordult a fejemben, hogy így is elmegyek.
Tudom, hogy kezeltetnem kell, ezért is akarok elmenni orvoshoz és azt is tudom, hogy szólnom kell az új partneremnek, ezt mind le is írtam...
Nekem semmi probléma nincs a wc-zéssel, hála istennek, nem fáj.
Csütörtökig azt hittem, hogy rendben leszek, mert nem voltak hólyagok, csak olyan hámló sebes rész, aztán este észrevettem, hogy jönnek kifelé az újabb hólyagok, majdnem elbőgtem magam. Ráadásul a nyirokcsomóim is meg voltak duzzadva, úgy fájt, ha hozzáértem ott a bőrömhöz...
Ma meg már egyáltalán nem fáj, nem viszket, nincs dudor, hólyag. Nem tudom mi ez, de remélem megnyugtató választ kapok majd....
Hétfőn tud fogadni a dokim, de úgy szégyellem magam.... mivel szőrteleníteni nem nagyon tudok, van annyi eszem, hogy nem hordom szét az egész alfelemen a borotvával a bacikat... szóval kb. olyan szőrös vagyok már, mint egy kismajom.... de gondolom látott már érdekesebb dolgokat is, mint egy "kis" szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!