Több mint másfél éve lehetett, az akkori páromtól elkaptam nemi herpeszt. Akkor kikezeltek engem is, és az akkori páromat is. Tablettát is szedtem, meg krémet is használtam. A mostani párommal 1 éve vagyunk együtt, hűségesek vagyunk egymáshoz. Mostanában újra visszatért a herpesz,de csak a szeméremdombomon, pár pici hólyagocska, 1-2 nap alatt elmúlik, nem fáj, csak viszket picit. Február 6-ára kaptam időpontot a nőgyógyásznál. A páromon nincs semmi ilyenre utaló jel. Mitől lehet ez?
Ott akkor vmi komoly baj van valószinüleg a fertőzés nem múlt el teljesen az ha még nem is látod nem is jelentkeznek a tünetek még ott lappanghat a testedben azt javaslom ne hagyd abba a gyogyszereket nehogy vmi szövődménye legyen valoszinüleg a külsőhatások miatt jelentkezik ujra a betegség nálad Gyogyulást Kivánok!!:)
2012. jan. 25. 13:01
2/6 uccu válasza:
Biztos ez herpesz? Szeméremdombodon csak?
Ha az ,lehet stressz, legyengült immunrendszer, lelki, testi megterhelés, megfázástól.
Ha az, most ne éljetek dokiig nemi életet, hogy ne kapja el véletlenül sem.
A herpesz benned marad mindig, vissza-visszatér. Lehetséges, hogy nagyon ritkán, de számolni kell vele.
2012. jan. 25. 13:01
3/6 Antimod válasza:
A herpesz sosem múlik el, csak az immunrendszered kordában tartja. Időnként sajnos visszatér, ilyenkor ne élj nemi életet a pároddal, amíg el nem tűnnek a tünetek.
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 25. 13:06
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) esetleg vegyek ra valamilyen kremet addig is? Az segithet,mondjuk telvirant? De hogy lehet,hogy a paromon nincs semmi ilyesmi? Igen,csak a szemeremdombomon van,es par pici holyagocska,ami elmulik 1-2nap leforgasa alatt.
2012. jan. 25. 15:43
5/6 anonim válasza:
Hasonlo cipoben jarok. A herpesz virus, nincs ra gyogymod. Az en parom se kapta el, ennek nagyon orultem, amig a borgyogyasz nem kozolte, hogy attol, hogy nincsenek rajta is kiutesek lehet, hogy elkapta, csak neki erosebb az immunrendszere... Ugyhogy legyetek nagyon ovatosak.
2012. márc. 6. 19:47
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Bar nem gyogymod, de nagyon hatasos a lizin v. lyzine nevu aminosav, vagy mi. A Calivita VirAgo nevu keszitmenyet kezdtem el szedni 2 honapja, azota herpesznek se hire, se hamva. (Pedig nekem szinte minden heten kijott) A Calivita termeke kicsit draga, de nekem megeri. Nezzetek utana ennek a hatoanyagnak!!! Kotelezo!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!