Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő nemi herpesz?

Visszatérő nemi herpesz?

Figyelt kérdés
Több mint másfél éve lehetett, az akkori páromtól elkaptam nemi herpeszt. Akkor kikezeltek engem is, és az akkori páromat is. Tablettát is szedtem, meg krémet is használtam. A mostani párommal 1 éve vagyunk együtt, hűségesek vagyunk egymáshoz. Mostanában újra visszatért a herpesz,de csak a szeméremdombomon, pár pici hólyagocska, 1-2 nap alatt elmúlik, nem fáj, csak viszket picit. Február 6-ára kaptam időpontot a nőgyógyásznál. A páromon nincs semmi ilyenre utaló jel. Mitől lehet ez?

2012. jan. 25. 12:53
 1/6 csiperkee válasza:
Ott akkor vmi komoly baj van valószinüleg a fertőzés nem múlt el teljesen az ha még nem is látod nem is jelentkeznek a tünetek még ott lappanghat a testedben azt javaslom ne hagyd abba a gyogyszereket nehogy vmi szövődménye legyen valoszinüleg a külsőhatások miatt jelentkezik ujra a betegség nálad Gyogyulást Kivánok!!:)
2012. jan. 25. 13:01
 2/6 uccu ***** válasza:

Biztos ez herpesz? Szeméremdombodon csak?

Ha az ,lehet stressz, legyengült immunrendszer, lelki, testi megterhelés, megfázástól.

Ha az, most ne éljetek dokiig nemi életet, hogy ne kapja el véletlenül sem.

A herpesz benned marad mindig, vissza-visszatér. Lehetséges, hogy nagyon ritkán, de számolni kell vele.

2012. jan. 25. 13:01
 3/6 Antimod ***** válasza:
75%

A herpesz sosem múlik el, csak az immunrendszered kordában tartja. Időnként sajnos visszatér, ilyenkor ne élj nemi életet a pároddal, amíg el nem tűnnek a tünetek.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 25. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) esetleg vegyek ra valamilyen kremet addig is? Az segithet,mondjuk telvirant? De hogy lehet,hogy a paromon nincs semmi ilyesmi? Igen,csak a szemeremdombomon van,es par pici holyagocska,ami elmulik 1-2nap leforgasa alatt.
2012. jan. 25. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipoben jarok. A herpesz virus, nincs ra gyogymod. Az en parom se kapta el, ennek nagyon orultem, amig a borgyogyasz nem kozolte, hogy attol, hogy nincsenek rajta is kiutesek lehet, hogy elkapta, csak neki erosebb az immunrendszere... Ugyhogy legyetek nagyon ovatosak.
2012. márc. 6. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bar nem gyogymod, de nagyon hatasos a lizin v. lyzine nevu aminosav, vagy mi. A Calivita VirAgo nevu keszitmenyet kezdtem el szedni 2 honapja, azota herpesznek se hire, se hamva. (Pedig nekem szinte minden heten kijott) A Calivita termeke kicsit draga, de nekem megeri. Nezzetek utana ennek a hatoanyagnak!!! Kotelezo!!!

2012. máj. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!