Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane 35 fogamzásgátló (és...

Diane 35 fogamzásgátló (és úgy általában ilyen típusú fogamzásgátló) abbahagyása után mire számítsak? Személyes tapasztalatokat várok! Főleg a BŐR érdekel!

Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy mit fog reagálni a szervezetem.Vajon mennyire fog felborulni a hormonháztartásom?Kinek milyen tapasztalata van fogamzásgátló abbahagyása után?a bőröm nagyon pattanásos lesz(jelenleg nagyon szép,gyógyszer előtt sem volt olyan vészes ha jól emlékszem) ?mert ilyet is olvastam hogy van akinek előjönnek a tini kornál is borzalmasabb pattanások!24 éves vagyok és 6 éve szedem/szedtem.Még van 6 szem tabl. és utána nem szeretnék többet be szedni.A válaszokat előre is köszönöm!

2012. ápr. 16. 11:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én ma kezdem a szedését. Eléggé félek tőle. Rengeteg fórum van, ahol szidják ezt a gyógyszert. Van olyan fórum, ahol 1500 (!!!) oldalon keresztül kommentelnek róla és jó, ha oldalanként van egy, ami pozitív, vagy legalábbis semleges (még nincs semmi baja tőle). Én magas tesztoszteron miatt fogom szedni 6 hónapig. Remélem, hogy nem fog annyira leamortizálni, mint másokat...
2012. máj. 30. 17:52
 12/12 anonim válasza:

Tömören: Dianével makulátlan bőr és gyönyörű haj, Diane nélkül 1 hónap után ragya és zsíros haj.

Én szeretem, nincs mellékhatása, max vaskosabb leszek mellette de a bőrért megéri, 0 önbizalmam van a fejem miatt amikor megpróbálom abbahagyni, de pár hónap után mégis visszatérek rá, most 4. alkalommal kezdem újra.

2013. jan. 31. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!