Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 vagyok és két hónapja jött...

14 vagyok és két hónapja jött meg először azóta 1és fél hónapja nem. Nagyon félek, hogy miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
De mostanában van fehér folyásom az a miatt lehet? Segítsetek létszi :)

2012. ápr. 16. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez teljes mértékben természetes! Nekem mielőtt nem jött meg, sokáig volt fehér folyásom, és azt sem tudtam ,hogy még is miért?! És rá kb. fél évre , megjött , de akkor megmondták nekem,hogy lehetséges az,hogy fél évig, vagy hónapokig kimarad, szóval:ez előrejelzés volt ! Biztosan meg fog jönni majd , és lassan berendszereződik , bár az is beletelhet, fél , egy , másfél, akár két évbe is. Szerintem nem sok okod az aggódásra!!! :)
2012. ápr. 16. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van minden, ne izgulj!
2012. ápr. 16. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
A fehérfolyás egyáltalán nem gátolja a menstruáció megjövetelét. Sőt.. Egyeseknél a mensi előjele. Hogyha a fehérfolyásod nincs elszíneződve, nincs szaga, nem csíp, és a nemi szerved sem szúr, viszket, akkor teljesen normális, mivel a hüvely tísztítására szolgál. A barnás folt a menstruációdat jelezte, de az első pár menstruáció még rendszertelen, és változó mennyiségű/időtartamú. Azért nem jön meg, mert még csak most szokik hozzá a szervezeted. Nekem az elején 3 hónapot hagyott ki zsinórban, majd három hónapban megjött, azután kihagyott 2 hónapot, majd megjött a köv. 2 hónapban, és ismét kihagyott egy hónapot, majd csak ezután vált rendszeressé.
2012. ápr. 16. 17:37
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen , hogy segítettetek már megvis nyugodtam!!:)
2012. ápr. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!