14 vagyok és két hónapja jött meg először azóta 1és fél hónapja nem. Nagyon félek, hogy miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
De mostanában van fehér folyásom az a miatt lehet? Segítsetek létszi :)2012. ápr. 16. 10:45
11/14 anonim válasza:
Ez teljes mértékben természetes! Nekem mielőtt nem jött meg, sokáig volt fehér folyásom, és azt sem tudtam ,hogy még is miért?! És rá kb. fél évre , megjött , de akkor megmondták nekem,hogy lehetséges az,hogy fél évig, vagy hónapokig kimarad, szóval:ez előrejelzés volt ! Biztosan meg fog jönni majd , és lassan berendszereződik , bár az is beletelhet, fél , egy , másfél, akár két évbe is. Szerintem nem sok okod az aggódásra!!! :)
12/14 anonim válasza:
Teljesen rendben van minden, ne izgulj!
13/14 anonim válasza:
A fehérfolyás egyáltalán nem gátolja a menstruáció megjövetelét. Sőt.. Egyeseknél a mensi előjele. Hogyha a fehérfolyásod nincs elszíneződve, nincs szaga, nem csíp, és a nemi szerved sem szúr, viszket, akkor teljesen normális, mivel a hüvely tísztítására szolgál. A barnás folt a menstruációdat jelezte, de az első pár menstruáció még rendszertelen, és változó mennyiségű/időtartamú. Azért nem jön meg, mert még csak most szokik hozzá a szervezeted. Nekem az elején 3 hónapot hagyott ki zsinórban, majd három hónapban megjött, azután kihagyott 2 hónapot, majd megjött a köv. 2 hónapban, és ismét kihagyott egy hónapot, majd csak ezután vált rendszeressé.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen , hogy segítettetek már megvis nyugodtam!!:)
2012. ápr. 16. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!