14 vagyok és két hónapja jött meg először azóta 1és fél hónapja nem. Nagyon félek, hogy miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
De mostanában van fehér folyásom az a miatt lehet? Segítsetek létszi :)2012. ápr. 16. 10:45
1/14 anonim válasza:
Eleinte nem mindig rendszeres a mensi. A fehérfolyás fertőzés jele,menj el vele orvoshoz. A kettő nem függ össze.
2/14 anonim válasza:
Nem kell félned, mert az első 1-2 évben lehet több hónap kimaradás. Gondolom már javában nő a melled, és szőrösödik a puncid és a hónaljad. Ha így van, akkor a nemi érésed elkezdődött, ami egy hosszú több éves folyamat.
3/14 anonim válasza:
A fehérfolyás akkor fertőzés jele, ha kellemetlen szaga van és csíp vagy viszket a puncid. Második voltam.
4/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ de egyépként a múlt hónapba barna folt volt a bugyimon 1-2 napig aztán nemvolt semmi ez miért volt?
2012. ápr. 16. 10:59
5/14 anonim válasza:
Ha nincs semmi tüneted, akkor normális.
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ de egyépként a múlt hónapba barna folt volt a bugyimon 1-2 napig aztán nemvolt semmi ez miért volt?
2012. ápr. 16. 11:00
7/14 A kérdező kommentje:
nem nem volt semmi előjele annak, igen már javába nő a mellem , remélem nem soká megjön mert akkor megnyugszom ;)
2012. ápr. 16. 11:02
8/14 anonim válasza:
Ha az előzőtől számított 6 hónapig sem jön meg a következő menstruációd, akkor menj orvoshoz. Második voltam.
9/14 A kérdező kommentje:
és a fehér folyás gátolhatja a menstruáció megjövetelét?
2012. ápr. 16. 11:07
10/14 anonim válasza:
Megint a második vagyok. A fehérfolyás azt jelenti, hogy beindult a nemi érésed, és ha nem csíp vagy nem viszket a puncid, nem rossz szagú a folyás, akkor semmi baj. Nem gátolja a menstruációt, de tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!