Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hölgyek! Egy kis segítség...

Hölgyek! Egy kis segítség kellene! Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
sziasztok lány vagyok és azt szeretném megtudni hogy 16 éves vagyok és 4 nap múlva leszel 17 és még nincs meg a menszeszem ez mért lehet ? :O Hogyan tudnám előhozni vagy valami tippeket lécci ..
2012. ápr. 15. 18:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%
18-as vagyok: nem vagyok férfi, nő vagyok, de már torkig vagyok ezzel a nőorvosimádó kommandóval. Most miért lenne jobb? Minden nő más... Pl. az a nő, aki sose görcsöl menstruáció alatt sose fogja megérteni azt, aki kaparja a falat. Pedig NŐ
2012. ápr. 17. 10:34
 22/33 anonim ***** válasza:
71%

kedves 18, és # 21.

nem veszed észre hogy egészen másról beszélsz és csak a "FÉRFI nőgyógyászt minden nőnek" jelszót hajtogatod folyamatosan 1-2 haveroddal együtt??

Lássuk pl.:

"A nő is könyvből tanulta egy nő nőgyógyásznak se volt meg az összes nemi betegsége."

Ki az ördög beszélt itt a nem betegségekről??? csak te hoztad elő, azért hogy kötekedhess!

nem érted miről szól az alábbi bejegyzés?:

"pl. te ha olvasol a madarakról, hogyan repülnek stb, de fogalmad sem lehet róla hogy milyen érzés is az a valóságban!!"

Miért célod az állandó szó kiforgatás, kötekedés?

Ha nem értesz egyet valamivel, és azt nem tudod elviselni, hogy másképp gondplkoznak emberek dolgokról mint te, akkor menj a következő topicra és ott irogass!

2012. ápr. 17. 16:58
 23/33 anonim ***** válasza:

# 21

Már megint itt vagy? jajj Istenem!!

"az a nő, aki sose görcsöl menstruáció alatt sose fogja megérteni azt, aki kaparja a falat. Pedig NŐ"

de a férfi, az igen!! UGYE????

ilyen hülyeségeket beszélni tényleg csak te tudsz...

2012. ápr. 17. 17:03
 24/33 anonim ***** válasza:

20.

"Szülésnél pl megértőbb és segítőkészebb volt bármelyik szülésznőnél."

Akkor miért nincs egy árva férfi bába/szülész sem???????

hiszen kereslet lenne rá, szerinted...

2012. ápr. 20. 18:24
 25/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, már ne haragudj, de a saját dokimmal való tapasztalataimat írtam le. Ő, személy szerint sokkal empatikusabb volt velem a szülőszobán, mint a két szülésznő, akikkel találkoztam. Ne forgasd ki a szavaimat, sehol nem írtam olyat, hogy legyenek férfi bábák. Bár felőlem akár lehetnének is.
2012. ápr. 20. 20:55
 26/33 anonim ***** válasza:

2 szülésznő az nem uganazt jelenti, mint "bármelyik" szülésznő!!!!

Úgyhogy nem tudom ki forgatja ki kinek a szavát...

Vagy kellene magyarul tanulnod egy kicsit...

2012. ápr. 21. 07:06
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy, már bocs! Nyilván a JELENLÉVŐ szülésznőkről volt szó, ahogy a SAJÁT orvosomról. De úgy látszik, amit nem akarsz megérteni, azt nem is érted meg. Ez az elvakult feminista duma, amit nyomsz itt az oldalon, már kezd elég idegesítő lenni.
2012. ápr. 21. 12:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Máskor kérj segítséget amikor írni akarsz, mert sajnos nem tudsz magyarul valóban...

amúgy én nem hülyézlek le, de ez azért nem fáj neked, ugye?

2012. ápr. 21. 16:13
 29/33 anonim ***** válasza:

te drága 27-es,

ha már egyszer hülyeséget írtál akkor, vagy hallgass, vagy kérj elnézést, de semmiképpen se támadd azt aki válaszolt neked a te minimum félreérthető hülyeségedre!

2012. ápr. 21. 16:18
 30/33 anonim ***** válasza:

# 21

"torkig vagyok ezzel a nőorvosimádó kommandóval. Most miért lenne jobb? Minden nő más.."

Te utálod magad is és a női társaidat is?... mikor hasonultál meg? már gyerek korod óta, vagy történt valami trauma veled?

2012. ápr. 22. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!