Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez gombás fertőzés lenne? Nem...

Ez gombás fertőzés lenne? Nem minden jel arra utal.

Figyelt kérdés

Sose voltam túl nedves mikor a párommal pettingeltünk, de mióta megtörtént az első aktus (kb 2 hete--->amúgy azóta nem csináltuk), eléggé száraznak érzem magam ott lent, és az ált. normális mennyiségű fehérfolyásom is minimálisra csökkent. Ma pedig észrevettem hogy az egyik nagy szeméremajkam belsejénél egy vékony halvány sárgás csík húzódik, mintha genny lenne, de én úgy látom nem az. Viszont egy picit viszket, bár elég ritkán. Gondolhatok gombára?

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, de részletesen le akartam írni:S Előre is köszönöm a segítséget! Amúgy 16L

2009. jún. 19. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg bekenni ahol viszekt Canesten krémmel, a többire nem tudom a választ,sztem nem gomba, ha nincs erős folyás a viszketés mellé.
2009. jún. 19. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:
bocs h itt kérdezek de ha nem büdös attol lehet gomba?:S
2010. jan. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!