Canesten combi felfázásra is jó?
Azt tudom, hogy leginkább gombás fertőzésekre van. De nem tudjátok, hogy felfázásra lehet használni?
Csak az elmúlt fél évben 3szor voltam a nőgyógyászznál, aki látszólag felettébb ''jól'' végzi a munkáját... ÁLlandóan ugyanazt az egy gyógyszert írta fel, hiába mondtam neki, hogy csak enyhítette a tüneteimet...és ez miatt már egyre többször kerülget a sírás :(
egy barátnőm mondta, hogy ki kellene próbálnom.
Szia!
Szerintem nem jó rá. A felfázás nem fázás, hanem fertőzés. Talán visszafertőződsz valahogyan.
"Háziorvos is tud felírni másik gyógyszert a felfázásra."
A háziorvos csak általános antibiotikumot tud felírni tenyésztés nélkül! Mindenképpen el kell menni laborba leoltást csináltatni, mert az mutatja meg, hogy milyen baktérium okozza a gondot. Nekem a háziorvos kétszer írt fel rossz antibiotikumot, kétszer jött vissza a fertőzésem és a saját kérésemre küldött csak el laborvizsgálatra, ami kimutatta, hogy az előző két antibiotikum kúra teljesen hatástalan volt! Harmadszorra megkaptam a megfelelő gyógyszert és azóta sem jött vissza a fertőzésem.
A canesten csak a gombákra hat A felfázás pedig tulajdonképpen bakterális fertőzés okozta húgyúti gyulladás.
Urológushoz menj vele, ott kitenyésztik a pisid és célzottan kezelik a problémát, ez nem a nőgyógyász dolga.
Ha élsz nemi életet, akkor szex előtt és után nagyon figyelj a mosakodásra és szex után menj el pisilni.
A nőknél a húgyúti fertőzések leggyakoribb oka, hogy a végbélből baktériumok jutnak szex során a hüvelybe ill. a húgycsőbe (mivel nagyon közel vannak egymáshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!