Lehet attól valami baja a barátnőm melleinek, hogy esténként félórát- háromnegyed órát masszírozom őket?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek enyhén lóg a melle, és ez nekem nem tetszik. Egy közös ismerősünk azt ajánlotta, masszírozzam neki esténként mellfeszesítő krémmel, attól megszűnik a lógása. Eddig nem sok eredményt tapasztaltunk, pedig masszírozok, mint egy kisangyal, csak végre ne lógjon a melle, és legyen újra feszes a cickó.2012. ápr. 9. 17:42
1/5 anonim válasza:
ha ez használna,akkor nem fizetnének ki az emberek többszázezret fellvarrásért...
ártani nem árt ha nem erősen csinálod,de használni se sokat
2/5 anonim válasza:
Nahát csak óvatosan. Mellet masszírozni csak óvatosan, nem gyurma az. A barátnőd önbizalmának meg biztos jót tesz, hogy egyfolytában át akarod szabni a mellét, mert így nem tetszik. Biztos erről álmodott.
3/5 anonim válasza:
szerintem nagyon aranyos dolog. ártani nem fog amíg neki nem fáj. csak érzi. és a mell feszesítő krémeket sem véletlenül találták ki hatása biztos van, de nem egyik napról a másikra
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon óvatosan csinálom neki, csak az ujjam hegyével, apró, körkörös mozdulatokkal, igazán finom módon. Tudom, hogy a mell szövete nagyon érzékeny, nem szabad erősen megnyomni, masszírozni. De azért szükséges a mellfeszesítő krém és a masszázs, mert őt is zavarja, hogy elkezdtek lógni a mellei és a mellbimbója is "lefelé néz" egy ideje. Én ellene vagyok minden orvosi beavatkozásnak, nem szeretném, ha megműttetné, ezért masszírozom inkább, hátha ezzel is segítek valamit.
2012. ápr. 10. 16:48
5/5 anonim válasza:
Hátha nekem ilyen párom lenne, tuti kikészülnék ezen....Azért megnéznélek téged is, mennyire vagy tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!