Mi történik a nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz .2012. ápr. 9. 14:47
21/27 A kérdező kommentje:
Ki maradt h férfihez FOGOK járni . Arra vagyok kiváncsi h mi történik .
2012. ápr. 10. 17:49
22/27 anonim válasza:
Azt leírtuk, hogy mi történik. Felizgulni ne oda menj.
23/27 anonim válasza:
Ha egy teljes vizsgálat lesz fogamzásgátlóhoz, akkor: hüvely uh, kenetvétel, méhnyakrákszűrés, hasi uh és cicivizsgálat. Bemész, köszönsz, odaadod a TAJ kártyád, elmondod mit szeretnél, ő megkér, hogy vetkőzz le deréktól lefelé (ha bő szoknyában vagy, az maradhat, célszerű elől gombos szoknyában menni, hogy a hasi uh-nál ne legyen macerás). Feldobod magad a vizsgálóasztalra, szétterpeszted a lábaid a lábtartón, hanyatt fekszel. Ő leül eléd, matat a lábad közt közben mindenféle izgalmas dolgokról kérdez, hogy pl. hova jársz iskolába és társai, mintha fodrásznál lennél... Utána hasi uh, aztán mondja, hogy felöltözhetsz, és vetkőzz le deréktól felfelé, akkor kesztyűben végigtapogatja a melleid, és kész, megint felöltözhetsz. Leültök, elmondja, mikor és hogy kapod meg az eredményt, felírja a gyógyszer és kifizeted a vizsgálatot (ha magánhoz mész). Kb. 15 perc az egész, attól függően, milyen gyorsan öltözködsz. És, aki nőgyógyászati vizsgálattól fel tud izgulni, annak minden elismerésem... Ha nagyon fáj, majd szólj neki, és akkor másképp fogja csinálni. De élvezni nem fogod max akkor, ha a durva és hideg tárgyakra gerjedsz előjáték nélkül és 2-3 perc alatt elérsz a csúcsra. 24N
24/27 anonim válasza:
Kesztyűs kézzel tapogatta a melleidet?
Nekem még soha sem, mindig csupasz kézzel történt a mell vizsgálata!! Pedig több helyen voltam már.
25/27 anonim válasza:
@24 Igen, az enyém gumikesztyűt húz a vizsgálathoz - cicihez is.
26/27 anonim válasza:
A vizsgálathoz nekem is, de utána kidobja amig felöltözöm alul és levetkőzöm felül. A mellet mindig kesztyű nélkül nézték.. elején csodálkoztam is, de azután hozzászoktam.
27/27 anonim válasza:
Nekem új kesztyűt szokott felvenni a cicihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!