Ciklus 17. napján véres folyás? Fog. Gátlót most kezdjem el? 18L
Figyelt kérdés
Rendszertelen menzeszem miatt voltam dokinál egy másfél hete. Diane 35 tablettát írt fel, amit ugye a ciklus első napján kell bevenni. Most viszont kicsi, tényleg nagyon kicsi véres folyásom van, viszont 2 napja, hogy tart. Ugy-e nem most kell bevennem hanem akkor mikor megszokott mennyiségben jön a menzesz?2012. ápr. 8. 04:07
1/7 anonim válasza:
Igen! Várd meg a rendes menzeszt.
Ez inkább peteérés körüli közti vérzés.
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Hozzáteszem hogy a rendszertelen mensit kivizsgálni kell, nem elnyomni a tüneteket fog. gátlóval.
Hormon vizsgálaton voltál?
Ha nem, akkor keress másik dokit aki elvégzi mert ez így nem frankó.
3/7 A kérdező kommentje:
Kivizsgált a doki. Semmi probléma nem volt sem a hüvelyemmel sem a méhemmel. Mondta, hogy hormonproblémák és hogy most csináljak három hónapos kúrát és felírta a diane 35-öt. Aztán menjek vissza három hónap múlva.
2012. ápr. 8. 09:26
4/7 A kérdező kommentje:
Ja! És nagyon köszi a választ.
2012. ápr. 8. 09:27
5/7 anonim válasza:
Beveheted a ciklus 1-5. napján, nem muszáj az elsőn, ez szerintem a tájékoztatóban is benne van. Várd meg a holnapot szerintem, ha erősödik, akkor kezdd el, ha elmúlik, akkor várj egy rendes menzeszt.
Lehet, hogy most van peteérésed.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Hormonálisan is kivizsgált?
Vérvizsgálatra gondolok.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt vérvizsgálat. Állítólag megbízható nőgyógyász.
2012. ápr. 8. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!