2 hónapja tartó gyakori vizelési inger, alhas fájdalom, puffadás, szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:33
11/20 anonim válasza:
nekem bejött a cickafarkfű, ugyanezek voltak a tünetek
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Utolsó! Neked mennyi ideig tartottak a tünetek?
2012. ápr. 6. 18:29
14/20 A kérdező kommentje:
És tudod pontosan mi volt a baj?
2012. ápr. 6. 18:53
16/20 anonim válasza:
bél hurut is lehet. nem szokott menni a hasad reggelente?
17/20 A kérdező kommentje:
Tarthat ez 2 hónapja? :/
2012. ápr. 6. 19:44
18/20 anonim válasza:
mindenképp menj el a háziorvoshoz mert azok belgyógyászok és ő minden ilyen jellegű vizsgálaatra elküld, de lehet h azonnal meg is mondja mi a baj.
19/20 A kérdező kommentje:
Hát megváltozott a székletem állaga, krémesebb lett (bocsánat) és egy kicsit többször is kell. De a bélhuruthoz kapcsolódik a vizelési inger?
2012. ápr. 6. 19:47
20/20 anonim válasza:
Igen kapcsolódhat a vizeleési inger, mert a gyulladástól megduzzad a bél és nyomhatja aa hugyhójagot illetve a gyulladás rá is húzódhatott amitől szintén sokat kell pisilned. De nem vagyok orvos, ezt mindenképp nézesd meg háziorvossal elsősorban. Én csak sajna sok mindenen keresztül mentem már, így csak saját tapasztalatból beszélek, de ugye minden ember más és egy tünet sok mindent rejthet. ORVOS!!! Mindenképp!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!