Orvos szerint elég csúnya a méhszájsebem, lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve van méhszájsebem, most voltam rákszűrésen várom az eredményeket. A doki azt mondta elég csúnya, véreztem is a vizsgálaton. Szerintetek rákos vagyok?
Várom azoknak a véleményét akiknek van méhszájsebük esetleg volt és minden érdekel ezzel kapcsolatban.
Köszi
2009. jún. 17. 07:04
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt és megműtötték.A vizsgálat majd megmutatja,hogy van- e baj ? Ne izgulj előre.
2/4 anonim válasza:
Nekem is van, a doki azt mondta, nem kell még vele foglalkozni, mert majd szülésnél visszahúzódhat. Nos, hát most szültem, csak éppen császár lett belőle. :(
Nem tudom, mit fog mondani kontrollon.
3/4 A kérdező kommentje:
Baromira félek ám, mert 2 éve volt utóljára rákszűrésem és szülés óta azaz 1 éve nem voltam dokinál, és ennyi idő alatt lehet nagyon súlyos?
2009. jún. 17. 13:49
4/4 anonim válasza:
Nyugi, szerintem azért 1 év alatt nem alakul ki súlyos kóros elváltozás. Nekem pl évente kell járnom kontrollra. Mindig P2 naz eredményem. 2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!