Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az mire jó (jó-e valamire...

Az mire jó (jó-e valamire egyáltalán), ha elkezdek pisilni, és hirtelen abbahagyom, majd újra elkezdek pisilni?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy ez erősíti a hülyes izmait.
2009. jún. 17. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Izomerősítésre és a későbbi inkontinencia megelőzésére jó.
2009. jún. 17. 00:43
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi:) akkor csinálom:D
2009. jún. 17. 00:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze csináld csak, ha jólesik. :-)) Szívesen!!!
2009. jún. 17. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak pisilés közben csinálhatod, de van aki csak így tudja kitapasztalni melyik izmot kell szorítania. Hatásosabb, ha széttett lábakkal teszteled, mert akkor nem tudsz popsival csalni. Ha megy, akkor pisi és terpesz nélkül is gyakorolhatod.

Későbbi inkontinencia megelőzésére is jó és a szexre is pozitív hatással van. Rugalmasabb feszesebb lesz a hüvely izomzata, és állítólag az orgazmus is könnyebb lesz.

2009. jún. 17. 01:00
 5/8 A kérdező kommentje:
igen, tapasztaltam, hogy olyankor nehezebb, ha terpeszben vagyok. neked is köszi:)
2009. jún. 17. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz! Egyáltalán nem szabad csinálni pisilés közben. Csak arra javasolják a pisilés közbeni visszatartást, hogy megtaláld az izmot, amit erősíteni lehet. De ha már tudod, melyik az, máskor csináld.
2009. jún. 17. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:
miért, ha nem találom meg, és nem jól csinálom, akkor mi történik?
2009. jún. 21. 02:07
 8/8 A kérdező kommentje:
jaa msotmár értem, aha. de mért nem, ha cs8inálom, akkor mi lesz?
2009. jún. 21. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!