Mi tévő legyek? FONTOS!
Párkapcsolatban élek, és előző pénteken voltam együtt a barátommal, és azóta a lenti tájam(puncim) kellemetlenül fáj, viszket, és most is megpróbálkoztunk, de nem ment... vérzett a hüvelyem.. Masculan gumit használunk, Mitől lehet ez? Nagyon rossz! Nőgyógyászhoz is elakartam menni, de nem tudom hogy ott mit csinálnának velem... Mivel csak 15 éves vagyok. Emiatt a barátomat nem vehetik elő? Ha el is megyek, anyukám fog tudni erről? Ha jól tudom ha megkérem az orvos hogy ez maradjon kettőnk közt, akkor nem fogja elmondani anyukámnak.
Ha nem is kell elmenni mit csináljak? Pihentessem a dolgokat egy ideig?
Kérlek titeket normális válaszokat adjatok, és lányok segitséget kérem először is.
Köszönöm előre is!
15L
Azis lehet hogy egyszerűen kidörzsölt.
Aki meg azt írta hogy "a barátnőm anyja is tudta mikor először megfektettem a 12 éves lányát" vagymi...
Gratulálok, 14 év alatt ha beleegyezik ha nem meg leszel büntetve mert liliomtiprás :)
Szóval erősen kétlem hogy volt ilyen + az anyja tudott róla.
Idióta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!