PCOS-ok, tartani az IR diétát? A 160 g szénhidrátosra gondolok.
...ami a jegeskávé oldalán is fent van,én nem bírom ki,vagyis azt,hogy ennyire piciket szabad csak enni,pl. 2dkg kenyér??:o Meg lehet ezt egyszer szokni? Van,aki kibírja,hogy csak ennyit ehet?
köszi előre is!
Én itt néztem meg, mit takar az IR diéta, és itt azt írják, hogy reggel és este is lehet enni 2-2 szelet teljes kiőrl. kenyeret.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Átküldöm azt,ami a jegeskávé oldalán is fent van,de gyanítom,hogy azért lehet benne igazság,mert sok PCOS-nak is azt írja elő az orvosa,de megnézem ezt a másikat is!
Köszi még egyszer!:)
Ja és ez az:
Én is PCO-s vagyok, és diétán.
Nem mindig bírom ki,csalok elég sokat, de amit eddig elértem, az minusz 15 kiló, és elméletileg már minden oké, csak tartani kell a diétát.
Folyadék: ásványvíz, tea édesítővel, kávé édesítővel. Minden édesítővel.
Csak zsömle, napi 2 max. Sok zöldség. Banán tiltólista, gyümölcslék is! :( Saláták. Öntet is lehet, max zsírszegény joghurttal. Görögsali feta helyett mozzarellával. Rizs helyett krumli. Lehet sült is (tepsiben). Natúr husik. Párolt zöldségek. Pörkölteket is ehetsz. A boltokban mindig nézd hogy a LIGHT termékek sokszor nem szénhidrátszegények, hanem zsírszegények, találkoztam már több szénhidrátot tartalmazó light majonézzel mint a simával. Végül is nem zsírdiétán vagyunk, hanem szénhidráton...
Mivel én minden nap főzök, nem bírom ki hogy ne egyek bele a többiekébe. :(
Keress rá egy szénhidráttáblázatra a neten, vagy az update táblázat is nagyon jó ha rátalálsz.
Sajnos be kell tartani, mert ha bekajálok amit nem szabadna azonnal hasmenésem lesz.....tehát megkapom a magamét a szervezettől...:(
Megnéztem a linket....hát elég érdekes.... főleg a rizseshús...... Eleve a rizsben 78g, a krumpliban meg 20g a szénhidrát.....
Ezt az oldalt szerintem olyan csinálta aki még nem volt IR diétán...... Tejet ne? Miért ne? abban meg 5g CH van...
Ne foglalkozz ezzel, nézd át a táblázatot amit linkeltem, nagyjából tartsd ehhez magad, és nem lesz semmi baj. :) Lehet enni...:):)
Nem minden doki díjazza a Met-et. :( A nőgyógyászom kifejezetten rosszallja. Az endokrinológus írta fel...
Leírhatod, de sajna én nem tudok hozzámukkani, nem tudsz rákeresni a gogliban valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!