12 éves vagyok, és pont akkor megyünk nyaralni mikor menstruálni fogok, szeretnék fürdeni. Lehet valahogy késletelni a menstruáciot, vagy mit csináljak?
Utsó, igen is van kockázata! Nem a koszos kézzel van csak a baj, de már annyiszor ki lett vesézve ez a téma! Kpmolyan, járj utána! (hüvelyben lévő bacik a döederleinen kívül, tampon zsinóron bejutó kórokozó, méhszájseb stb)
Kérdezőnek annyit javasolnék, hogy tengerben használjon tampont, meleg vizes fürdőben, Balcsiban, ne!
Nem biztos, hogy baja lesz, de jóval nagyobb a kockázata.
Tengerhez megyünk.
és olvastam,hogy nem kaphatok el fertőzéseket.
Balatonban is használhatna tampont, egyedül a fürdőben lenne gáz.
De szerintem simán lehet, hogy tényleg nem akkor jön meg, most hiába is napra pontos.
Szia!
Én is 12 éves éslány vagyok de ezt most hagyjuk! Olvastam a "Mi történik velem?" című könyvben hogy "A vér lassabban folyik ha vízben vagy." Így nem baj ha stranfolsz vagy vaszel egy jó forró fürdőt a kádban csak ha törülköződ ne legyen véres készíts ki WC papírt. Örömmel segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!