Derékfájás szextől?
Figyelt kérdés
Két napja voltam együtt a barátommal, nem igazán sikerült ellazulnom, és ezért gyorsan is abbahagytuk, mert egy idő után fájdalmassá vált az egész. Azóta néha tompa fájdalmat érzek jobbról a derekamnál. De már máskor is tapasztaltam ezt, ha kellemetlen volt a szex. + peteérés környékén jártam( vizont védekezünk folyamatosan, úgyhogy nem hinném, hogy beágyazódás lenne), és úgy vettem észre eddig, hogy akkor mindig érzékenyebb vagyok. Más is tapasztalt már ilyet?2012. márc. 31. 11:37
1/2 anonim válasza:
Miért nem előbb ellazulás,utána szex?
Kicsit megmasziroz derék-fenéktájon,és kész.
egyébként nekem csak akkor volt ilyen,amikor a matrac elkezdett szétmenni és a rugó szúrt.Csak a szex hevében nem figyeltem rá.Még lila foltom is volt.
2/2 anonim válasza:
Egy kivizsgálás nem ártana, mert ha valami lappangó gyulladás okozza, abból még baj is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!