Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Derékfájás szextől?

Derékfájás szextől?

Figyelt kérdés
Két napja voltam együtt a barátommal, nem igazán sikerült ellazulnom, és ezért gyorsan is abbahagytuk, mert egy idő után fájdalmassá vált az egész. Azóta néha tompa fájdalmat érzek jobbról a derekamnál. De már máskor is tapasztaltam ezt, ha kellemetlen volt a szex. + peteérés környékén jártam( vizont védekezünk folyamatosan, úgyhogy nem hinném, hogy beágyazódás lenne), és úgy vettem észre eddig, hogy akkor mindig érzékenyebb vagyok. Más is tapasztalt már ilyet?

2012. márc. 31. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért nem előbb ellazulás,utána szex?

Kicsit megmasziroz derék-fenéktájon,és kész.

egyébként nekem csak akkor volt ilyen,amikor a matrac elkezdett szétmenni és a rugó szúrt.Csak a szex hevében nem figyeltem rá.Még lila foltom is volt.

2012. márc. 31. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálás nem ártana, mert ha valami lappangó gyulladás okozza, abból még baj is lehet.
2012. ápr. 1. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!