Ebben a hónapban másodjára van meg milyen okai lehetnek?
stressz? időváltozás vagy mi?
Az lehetséges(ne nézzetek hülyének)hogy a hónap felénél vagyok van még 2 hét a következő menstruációmig de megjött ugye nem lehetek terhes még tegnap lett volna ovulációm ahogy számoltam (nem volt olyan alkalom hogy terhes legyek)?!
már voltam vele egyszer még kisebb voltam és akkor azt mondta hogy a stressz.
csak arra lettem volna kíváncsi hogy lehetséges e a terhesség így?
Ha nagyon(!) gyenge akkor lehet közti ovulációs vérzés. Amúgy meg nem adtál meg olyan lényeges infókat, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz, és az az orvos egyáltalán megvizsgált-e, és ha igen mit nézett.
Vannak-e súlypróblémáid, hangulatzavaraid, gyakori fejfájásaid, állandó fáradtságod, izzadás, túlzott szőrösödés, stb.
Amúgy igen, ha gond van orvoshoz kell menni. Az, hogy x éve látott egy orvos már tárgytalan, annyi idő alatt annyira megváltozhatott a tested, simán kialakulhatott akár ciszta is, stb.
Az ovulációhoz meg annyit, hogy sok nő azt nem számolja bele a dologba, hogy idegi/érzelmi alapon, nagy stressz miatt, stb létrejöhetnek plusz peteérések a ciklustól függetlenül is, egyik barátnőm is így született anno...
Szóval menj orvoshoz.
(nem csak az súlyprobléma ha túlsúlyos vagy, az is ha nagyon vékony)
Amúgy tényleg ideje, hogy felvedd azt a telefont és kérj időpontot a nőgyógyászodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!