Sia kérdése:
Barna folyás a 3. levél alatt végig! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
lindeynette 20at szedek a 3.levél 15. tablettájánál tartok ebben a hónapban végig volt nagyon kevés barna folyásom 1 hét múlva kell hogy megjöjjön és felerősödött a folyás egy picit!
Mitől lehet, lehet hogy nem véd a gyógyszer vagy ez egy természetes mellékhatás a ph változás miatt?
2012. márc. 29. 21:34
1/2 anonim válasza:
Én is ezt a tablettát szedtem nagyon sokáig. Az elején még normális a folyás, de szerintem a második levéltől már nem. lehet h nem tetszik a testednek ez a gyógyszer. Beszélj a dokiddal, és válts ha szükséges!
2/2 anonim válasza:
2. levél után nem normális a pecsételés, tényleg menj vissza az orvoshoz, mert lehet neked nem hat, vagy csak egyszerűen nem jó, esetleg nem elég erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!