Miért nem jött meg? Részlet lent
Ok lehet a felfázás is.
Ha nem volt rá lehetőség akkor ne aggódj.Igaz a sűrű pisilés a terhesség jele is lehet.
Várj még 1-2 napot és csinálj tesztet.
EZ BIZTOS, MERT ANYUM MÁR EGY KICSIT IDEGES, H. NEM JÖN MEG NEKEM(mindent meg szoktunk beszélni, és ezt is tudja)
ÉN PERSZE HIÁBA MONDOM NEKI, VÉDEKEZTÜNK, ÉS NEM VOLT LYUKAS...STB ILYENEK, DE NEM HISZI EL. SZERINTETEK KÉRDEZZEM MEG ESTE A DOKTORTÓL?? MA 5 KÖRÜL MEGYEK HOZZÁ(HÁZI DR.)
utolsó ne ijeszd már meg teljesen szegényt!
ha igaz, akkor pár órával volt ezelőtt egy hasonló kérdés, amit vagy egy ugyanilyen cipőben járó lány vagy te írtad. ott már mindenki nyugtatott ezerrel h nincs gáz, ne idegeskedj feleslegesen, te mondtad h normálisan védekeztetek. kül anyukádtól meg megkérdezhetnéd h ugyan anya, neked mindig napra pontosan megjött tini korodban?
persze h mindenki aggódik de ekkora drámát nem kell csinálni olyan helyzetben amikor megfelelően védekeztetek (ha igaz h az előző is a te kérdésed)
igen igaz, az előzőt is én írtam, köszönm válaszaitok, azért írtam többször, h. többen lássátok, és segítsetek
köszi mindenkinek!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!