Az bajt jelent, ha pár napja nagyon fáj a mellem?
Figyelt kérdés
Nemrég balesetem volt,zúzódott,bevérzett a mellem. Voltam azóta uh-n,nem találtak kóros elváltozást.
Most azonban pár hónap után nagyon elkezdett fájni a mellem,mint ha be lenne gyulladva,szúr,éget...és mint ha lenne benne egy kitapintható csomó...
Ja,nem menstruálok,ovulációm se lesz.
2012. márc. 29. 09:53
1/2 anonim válasza:
menj orvoshoz minél hamarabb
a mellgyulladás elég durva dolog
lázad van? bekeményedett a melled? csak az egyik fáj?
ezek is fontos tünetei a melli gyulladásnak, de ezek nélkül is lehet, szóval mindenképpen orvos
2/2 anonim válasza:
bocs, még annyit hozzáteszek, hogy azért is menj orvoshoz, mert égető érzéssel fáj, és az nagyon nem normális
nekem is fájt már a mellem, pl hormonális probléma miatt, vagy növés miatt, de égető érzés sose volt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!