Lányok ti hogy oldjátok meg a menstruációt amikor suli van?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok nyáron jött meg először . Akkor még kevés volt és rendszertelen . De mostmár nincs ezzel probléma. Én busszal járok be suliba (6.-kos vagyok) és elég kellemetlen . Főleg hogy nekem úgy van hogy ha ülök egy csepp vér sem jön , de amikor felállok akkor olyan mintha legalább 1 liter vér jönne egyszerre kiömlik .A betét meg ugye nem tudja olyan gyorsan felszívni! És olyankor általában átázom legalábbis csak a bugyim és attól félek hogy látszik .Úgy szoktam hogy reggel beteszek egy tisztaságit rá egy vastagabbat egy legerősebb éjszakait és teszek tampont is . Tudom sok de a suli WC-ben képtelenség "elrendezni magam" mivel nincs belülről zár és bármikor rámnyithatnak mások! Általában 4 órám van és az kitart de amikor tesi is van az kész rémálom ! Nem lehet felmentést kérni a tanártól és szégyelném is mivel férfi . Az meg nem lehet hogy akkor nem megyek suliba . Ezért kérlek normális válaszokat ! Ötleteket hogy hogy oldjam meg előre is nagyon köszönöm! :)2012. márc. 27. 17:56
11/14 anonim válasza:
Ismerős, csak nekem mindig 7 órán van és így még nehezebb.
én úgy szoktam, hogy reggel indulás előtt tampon+betét és 4. óra után kidobom a tampont.
Meg nálunk se zárható a mosdó, ezért úgy szoktam, hogy vagy órán kérezkedek ki, vagy amikor becsengettek, akkor megyek el wc-re gyorsan és max 2 percet ha kések.egy hónapban 2szer kb belefér:)
12/14 anonim válasza:
hát a tesotanáros ügytől sztem ne félj ennyire tisztában van vele hogy lányból vagy ha nemvalami kretén akkor tuti ad valami felmetést a tamponról meg annyit hogy szerintem tényleg kérj meg valakit aki fogja az ajtót oké hogy 4 órád van de 3 óránként kéne cserélni és így nehogy elkapj valami fertőzést .. mikor én 6.os voltam eszem ágába nem volt tampont feld*gni .. :DD always betétet használtam és tök boldog voltam vele nem bugyoláltam magam körbe :D
13/14 anonim válasza:
Én egyszerűen megoldottam amikor még betétet használtam... Általában mindig van nálam egy pulcsi, nyáron 30 fokba is. Szóval órán a háttámlámra akasztom igy hatulrol semmise latszik.Szünetbe meg a derekamra kötöm és ha gond van az hátul takar elölre meg mondjuk a tesicucomat a kezembe veszem... Tesin en is szenvedtem de azt úgy odottam meg hogy egy bugyi arra betét a bugyira egy szűk bugyi es kesz. Kitartás.
14/14 anonim válasza:
Kérdező, sikerült megoldani a menstruációt amikor suli van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!