16éves vagyok, és volt 5 aktusom. Február óta nem volt, és a közeljövőben nem lesz. Arra volnék kíváncsi, hogy az komolyabb problémát tud-e okozni?
2009. jún. 14. 18:03
1/9 anonim válasza:
Genetikai probléma 5 "aktus" miatt? Nem tudom mire gondolsz.
2009. jún. 14. 18:07
2/9 anonim válasza:
Szerinted ha a szex genetikai problémát okozna, csinálná valaki? :D
2009. jún. 14. 18:25
3/9 anonim válasza:
Mitől lenne az aktustól?? jesszus.
2009. jún. 14. 18:33
4/9 anonim válasza:
én első
Kezd felmerülni bennem, hogy a "genetika", "aktus" kifejezésekkel értelmezési problémáid, a biológiai tudásodban pedig hiányosságaid vannak.
(Nagyon remélem, hogy a kérdésed, nem arra vonatkozott, hogy 16 évesen 5 abortuszod volt. Mert akkor nem lesz, hanem van genetikai problémád. A fejedben. Felelőtlenség, meggondolatlanság, szörnyű butaság.)
2009. jún. 14. 18:37
5/9 anonim válasza:
Ha nem védekeztél, akkor lehet "genetikai probléma", amit úgy hívnak, hogy kb. 5 hónapos magzat. Ha védekeztetek és nem óvszerrel, akkor pedig elkaphattál betegségeket is a partneredtől, ha ő fertőzőtt volt.
De genetikai problémád hogyan lehetne attól, hogy szexeltél? Légyszíves lapozz fel pár biológia könyvet, de sürgősen, méha a közeljövőben nem is lesz több aktusod. A távoli jövőben sok hasznát veheted annak, amit bennük olvasol.
2009. jún. 14. 18:43
6/9 anonim válasza:
A genetikai probléma veled születik,a génállományodban hordozod(azért genetikai mert nem te szerzed az életed során,hanem magaddal hozod a megszületésed percétől)azt meg remélem nem gondoltad komolyan,h a szextől bármilyen problémád lehet(kivéve ha a partnered beteg),nemhogy genetikai.Talán először a biológiával kellene tisztában lenned,aztán a gyakorlati dolgok,nem???
2009. jún. 14. 20:59
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azért, hogy mentsem magam, mert fölösleges, de tisztában vagyok a biológiával (mégha nem is úgy tűnik). Nemsokkal a kérdésem kiírása után én is nagyot röhögtem magamon, mert rájöttem, hogy a "genetika" helyett, hormon-t akartam írni. Tehát a kérdésem igazából így szólna: Lehet-e valamilyen hormon zavarom az 5 aktus miatt, és főként az miatt, hogy sok ideig nincs aktus?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!