Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy a tizenéves...

Miért van az, hogy a tizenéves lányok inkább tampont használnak, míg a középkorú nők inkább betétet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Utsó, ki kell, hogy ábrándítsalak. Amikor én voltam tizenéves, akkor is "divat" volt tampont használni, nem gondoltunk persze bele, hogy a divatnak is hódolunk nem csak a kényelemnek. Ez olyan, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy hatott rád egy adott reklám, mégis megveszed az árut. Nem véletlenül van itt a holnapon számtalan olyan kérdés, hogy "ciki-e betétet használni?".

6-os voltam

2012. márc. 28. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 32 vagyok és anyukám is tampont használt, én is. Semmi gond nincs azzal, sőt! Keressetek rá a neten hogy mivel fehérítik a betéteket, enyhén rákkeltő.. Olyan terméket kell választani amit nem valami harmadik világbeli helyen gyártanak lásd J&J ...
2012. márc. 30. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Na igen, nem véletlen, hogy a betétekre sokan allergiásak.
2012. márc. 30. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért általánosítasz?
2012. ápr. 6. 15:41
 15/17 Manka68 ***** válasza:

Szia!

43 éves cvagyok, világ életemben tampont használok, amióta lehet kapni. Egyszer tettem kísérletet a betéttel, ami kb fél óra múlva a derekamnál igyekezett kiszabadulni a ruhám alól. Pedig az is ragacsos volt, csak éppen mindenhova ragadt, csak oda nem, ahova kellett volna. Azóta nem vagyok hajlandó ránézni sem. És baromi kényelmetlen volt, úgy éreztem, mintha bepelenkáztak volna.

A tampont nem is érzem, és nem tud megszökni. :-)

Ez a dolog továbbra sem korfüggő. A reklámok engem nem hatnak meg, kikapcsol az agyam a reklám felirat hatására...

:D

2012. ápr. 6. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha van igazság abban, amit a kérdésben van, akkor talán az az oka, hogy 30 évvel ezelőtt még nem lehetett jó tamponokat kapni, sőt, még betétet sem. Vatta és egyéb borzalmak voltak helyette.

Amikor megjelentek az első Libresse, Carefree stb. betétek, az akkori trendeknek megfelelően jóval vastagabbak voltak, mint a maiak, nem áztak át olyan könnyen.

Én a mostani betéteket már nagyon nem szeretem, ezért áttértem a tamponra, de meg kell tudni tanulni használni. Mondjuk, nem hiszem, hogy a nemi élet megkezdése előtt célszerű-e a tampon, inkább felnőttebbeknek való (szerintem).

2012. ápr. 6. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 11 éves koromban betétet használtam 14 éves koromig,de csak azért mert anyukám mindig azt vett nekem.Nade, annyira gyűlöltem,mert kicsípte a combom,folyton ragadt mindenhova és éreztem ha folyik ki a cucc.Azóta tampont használok, s sokkalta ápoltabb,igényesebb nőnek érzem így magam azokon a napokon! 24/L
2012. ápr. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!