Nyílt hasi műtéteknél /pl. petefészek kivétel és mióma kivágás/ használnak a fémkapcsokat?
Szia!
Köszi, hogy írtál. Nekem akkor ezek szerint futó varrással vartak, mert olyasmi volt , mint mondtad.
Én igazából arra gondolok, hogy hason belül vajon használhatnak fémet? Elvileg nem látom okát, de fogalmam sincs...Szerited hasban lenne ok kapcsot használni?
Nem. A belső varratok azok felszívódó cérnával vannak varrva.Semmiféle fémet nem használnak.A külső varrat is lehet felszívódó,és lehet olyan,amit ki kell szedni.
Mi a problémád?
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat! A problémám az, hogy már műtöttek a fent említett dolgok miatt és közeledik egy újabb, ami előtt nagyon szeretnék MRI-t csináltatni. És szeretném elkerülni az MRI falára való feltapadást :-DDD.
Nem tudom mit találsz viccesnek abban, hogy 35 évesen gyerek nélkül másodszor műtenek miomák és endometriózis miatt másfél éve leforgása alatt...és hogy MRI-t szeretnék csináltatni, hogy ne találomra keresgéljenek bennem, mint az első műtétemnél. MRI-t nem lehet ha fém van a testemben...már pedig én nem tudom hogy az előző műtétemnél használtak-e.
Hol csinálok itt majmot és kiből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!