Mi lehet ez, esetleg furunkulus?
Figyelt kérdés
Pénteken borotválkoztam ott lent, és még aznap este nőtt egy szőrtüszőgyulladás szerű dolog a bikinivonalamra. Olvastam, hogy a furunkulus szőrtüszőgyulladásból alakul ki, lehet hogy az? De az elmúlik magától vagy sem? Ezzel bőrgyógyászhoz kéne menni?
2 centi az egész, de nagyon fáj. Kétszer megpróbáltam kinyomni, egyszer jött belőle genny szerű valami, másodszor már semmi... Mit lehetne csinálni vele?
Így néz ki:
2012. márc. 25. 21:41
1/6 anonim válasza:
ezt ennyiből nem lehet megmondani. kellene tudjuk, hogy pontosan merre jött ki, hogy mondjuk, hogy nyomogathatod, vagy mit csinálj vele
2/6 A kérdező kommentje:
A szeméremdomb jobb oldalán, a bikinivonal hajlatában középtájon egészen pontosan.
2012. márc. 25. 21:54
3/6 anonim válasza:
tegyél rá párakötést. Kend be valamilyen antibiotikus kenőccsel,/pl. Tetrán/ tegyél rá egy kicsi vizes vattát, arra egy nylon-t, hogy elfedje a vizes vattát, ennek a tetejére egy akkora száraz vattát, hogy befedje, és ragaszd le, hogy hermetikusan le legyen zárva. Ezt hagyd rajta 2 napig. Kiszívja a gennyet, és a gyulladást.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ezek közül egyik sem található meg itthon. (kivéve a vatta.:)) hol tudnám ezeket beszerezni, és kb. mennyiért?
2012. márc. 25. 21:59
5/6 anonim válasza:
Mi nincs? Kenőcs, vagy ragtapasz, vagy nylon? Ha kenőcs nincs, megfelel só nélküli disznózsír is. Nylon, egy nylon zacskóból vágjál le egy darabot. Ragtapaszra nincs ötletem, de a gyógyszertárban kapsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Vettem ilyen kenőcsöt. Az nagy gond ha nem vizeztem be a vattát és úgy tettem rá?
2012. márc. 26. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!