1hete volt sajnálatosan abortuszom, és jelenleg fehér váladék van pár napja, esetleg valami fertőzés, vagy ez természetes?
Nem hinném, hogy fertőzés, de ha téged megnyugtat, keresd meg a dokit. Gyászold meg azt a kicsit, akit el kellett venni, mert sokkal inkább pszichés eredetűnek tűnik a bajod, mint fizikainak.
És nincs semmi baj. Nem vagy hibás. Van úgy, hogy muszáj így dönteni. Jobbulást! :)
Utolsó, nem ez volt a kérdés, nem kell belerúgni abba, akinek amúgy sem könnyű.
Nem hinném, hogy pszichogén egy ilyen folyás, inkább keresd fel az orvosod, nehogy később gond legyen belőle.
"nem kell belerúgni abba, akinek amúgy sem könnyű"
Miért nem könnyű neki? Hisz csak egy szövetdarab volt... (Jól mutatja a mai embertelen mentalitást, hogy le lett pontozva a válaszom.) Nem szeretném Kérdező, ha félreértenéd, nem bántani akarlak, de hidd el, a Te érdeked sem az, hogy hazudj saját magadnak. Ha képes vagy bűnbánatot gyakorolni, bocsánatot kérni a Picitől, és utána persze elfogadni, hogy bár tényleg hibáztál, hibátlan ember nincs, és van megbocsájtás, sokkal jobban rendbe fogsz jönni lelkileg, mint önbecsapással.
Nem hiszem, hogy a kérdező úgy gondolta volna, hogy csak egy szövet darab. Nem hiszem, hogy bárki úgy gondolná, hogy csak egy szövet darab. De nagyon fontos, hogy magadnak is meg tudd bocsájtani a történteket és a következő terhességed ne "teher" legyen, hanem boldogan tudd majd várni a babádat.
Gondolok Rád!
Nos először is köszönöm a válaszokat:)
2.Nem,nem úgy tekintem,hogy csak az lett volna.2hugim van én nevelem őket minden egyes szabad percemben!!születésük óta,úgyhogy igen is tudom milyen öröm tud lenni egy kis élet,2-3éves hugik az életem.19vagyok,és a betegségem miatt nem tarthattam meg.
Nem értem félre,mindenkinek lehet véleménye.Annyit kell belátni,hogy az dobjon elsőnek követ a másikra akár milyen helyzetben,ha azt átélte és úgy élte meg mint aki a "vétkes".
És igen,köszönöm a kérdésemre a válaszokat:)még egyszer!:):)
Jaj de nem értjük azt a kereszténységet...ej-ej... (ezt a második válaszolónak üzenem, soha ne ítélj, hogy ne ítéltess!!!)
Kérdésre: fehér váladék ha nem túrós és viszketős, akkor normál folyás lesz. Ha nőne a mennyisége, vagy színes, akkor vissza kell menni az orvoshoz. Javulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!