Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1hete volt sajnálatosan...

1hete volt sajnálatosan abortuszom, és jelenleg fehér váladék van pár napja, esetleg valami fertőzés, vagy ez természetes?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy fertőzés, de ha téged megnyugtat, keresd meg a dokit. Gyászold meg azt a kicsit, akit el kellett venni, mert sokkal inkább pszichés eredetűnek tűnik a bajod, mint fizikainak.

És nincs semmi baj. Nem vagy hibás. Van úgy, hogy muszáj így dönteni. Jobbulást! :)

2012. márc. 14. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg igenis hibás. Nem tudom miért tette, de ha a magzat ember, márpedig az, akkor az abortusz gyilkosság, még ha komoly oka volt is. A komoly ok is csak enyhítő körülmény lehet. Persze Kérdező felett, mint személy felett nem szeretnék ítélkezni, de akkor is ez a véleményem. Hidd el Kérdező,őszinte bűnbánat nélkül nem fogsz igazán rendbe jönni pszichésen. Elég érdekes úgy gyászolni valakit, akit Te öltél meg, hogy közben próbálod bizonygatni magadnak, hogy jól tetted. Nem, az nem gyász. A gyász az, ha azt is elismered, hogy kib*szottul nem tetted jól.
2012. márc. 14. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyébként miért tetted, csak kíváncsiságból...
2012. márc. 14. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem ez volt a kérdés, nem kell belerúgni abba, akinek amúgy sem könnyű.

Nem hinném, hogy pszichogén egy ilyen folyás, inkább keresd fel az orvosod, nehogy később gond legyen belőle.

2012. márc. 14. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia, nekem missed-abom volt, ami technikailag ugyanazzal az eljárással történik és nekem azt mondta az orvos, hogy ha nem túl erős a vérzés (nem haladja meg a normális menstruációt), valamint nem lázasodsz be és nincsenek erős görcseid, akkor gyakorlatilag megnyugodhatsz, hogy a műtét szövődmények nélkül zajlott le. A folyás nem kóros, de ha nem múlik el 1-2 napon belül én felkeresném az orvosomat. A hat hetes kontrollon pedig mindenképpen jelenj majd meg. Mielőbbi testi és lelki felépülést kívánok Neked!
2012. márc. 15. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"nem kell belerúgni abba, akinek amúgy sem könnyű"

Miért nem könnyű neki? Hisz csak egy szövetdarab volt... (Jól mutatja a mai embertelen mentalitást, hogy le lett pontozva a válaszom.) Nem szeretném Kérdező, ha félreértenéd, nem bántani akarlak, de hidd el, a Te érdeked sem az, hogy hazudj saját magadnak. Ha képes vagy bűnbánatot gyakorolni, bocsánatot kérni a Picitől, és utána persze elfogadni, hogy bár tényleg hibáztál, hibátlan ember nincs, és van megbocsájtás, sokkal jobban rendbe fogsz jönni lelkileg, mint önbecsapással.

2012. márc. 15. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a kérdező úgy gondolta volna, hogy csak egy szövet darab. Nem hiszem, hogy bárki úgy gondolná, hogy csak egy szövet darab. De nagyon fontos, hogy magadnak is meg tudd bocsájtani a történteket és a következő terhességed ne "teher" legyen, hanem boldogan tudd majd várni a babádat.

Gondolok Rád!

2012. márc. 15. 11:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Nos először is köszönöm a válaszokat:)

2.Nem,nem úgy tekintem,hogy csak az lett volna.2hugim van én nevelem őket minden egyes szabad percemben!!születésük óta,úgyhogy igen is tudom milyen öröm tud lenni egy kis élet,2-3éves hugik az életem.19vagyok,és a betegségem miatt nem tarthattam meg.

Nem értem félre,mindenkinek lehet véleménye.Annyit kell belátni,hogy az dobjon elsőnek követ a másikra akár milyen helyzetben,ha azt átélte és úgy élte meg mint aki a "vétkes".

És igen,köszönöm a kérdésemre a válaszokat:)még egyszer!:):)

2012. márc. 15. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaj de nem értjük azt a kereszténységet...ej-ej... (ezt a második válaszolónak üzenem, soha ne ítélj, hogy ne ítéltess!!!)

Kérdésre: fehér váladék ha nem túrós és viszketős, akkor normál folyás lesz. Ha nőne a mennyisége, vagy színes, akkor vissza kell menni az orvoshoz. Javulást kívánok neked!

2012. márc. 15. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Még mindig kettes vagyok. Még mindig szeretném hangsúlyozni, hogy személyeket nem ítélek el, csak az abortuszt mint cselekményt. Nyilván egészségügyi okból is más, de ez az esetek töredék része, Kérdező a kivétel. A legtöbben kényelemből teszik, és sajnos nagyon sokan szövetcsomónak tekintik. Ami a kereszténységet illeti: Annak az a lényege, hogy a bűnöst nem szabad elítélni, a bűnt azonban kell is. Köveket hajigálni nem szabad, mert ránk is lehetne. Jézus azonban a házasságtörő nőt engedte el , de nem azt mondta hogy a házasságtörés nem bűn! Ezt a különbséget kell megérteni, mert ez a lényeg!
2012. márc. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!