Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet késleltetni a...

Hogyan lehet késleltetni a menstruációt?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban a tengerpartra megyünk nyaralni, de barátnőmnek pont akkor fog megjönni,és hát emiatt lehetséges hogy nem jön. Valahogy nem lehetne tolni rajta egy szűk hetet? tampont nem mer használni mert még szűz.
2009. jún. 14. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
2009. jún. 14. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Egy nyaralás miatt tényleg érdemes összezavarni a ciklust? A gyógyszereltolás és az injekció hónapokra összezavarhatja, a többi házimódszer (citromlé és társai) meg olyan mint a lottó, vagy bejön vagy nem.
2009. jún. 14. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem próbálja ki a tampont..régen én is nem mertem...és egyszer nagyon beteg lettem..és kellett hűtőfürdő..és megvolt..kénytelen voltam tampont használni...de nem is zavar meg nem is lehet érezni...jobb mint a betét...
2009. jún. 14. 21:16
 4/8 anonim válasza:
91%
Ha a barátnőd szed fogamzásgátló tablettát, akkor azzal simán megoldható... amikor elfogyott az egyik levél gyógyszer akkor a következő levél utolsó színű tablettájából még szed annyi darabot, annyi napon át, amennyivel el akarja tolni a menstruáció időpontját! Következő hónapban pedig ennyivel hamarabb fog neki újra megjönni..... nekem már többször segített ez a módszer!
2009. jún. 14. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Hogy szedhetne fogamzásgátlót,ha szűz?:D:D:D
2009. jún. 15. 13:16
 6/8 anonim válasza:
62%
Nem értem igazán az előttem hozzászóló gondolkodását..... mi köze van a fogamzásgátló szedésnek ahhoz hogy még szűz az illető?! Szerinted annak nem írnak fel gyógyszert aki még szűz?
2009. jún. 15. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
jah,akkor írnak fel,ha a menstruációs görcseit szeretné enyhíteni...tudod a FOGAMZÁSGÁTLÓ az azért van h NE ESSEN TEHERBE.és nem azért,hogy késleltesse a menzeszt...ha megvan és strandra akar menni =TAMPON.
2009. jún. 16. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
meg ha szűz=nem dugtak...= nem szed gyógyszert -.-"
2009. jún. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!