Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom feltenni a...

Miért nem tudom feltenni a tampont?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy megpróbálom feltenni,de mindig érzem,hogy ellenállásba ütközik,és nem engedi ott valami tovább,meg kicsit fáj is.O.b. minivel csináltam,a 2. napon,próbáltam irányt változtatni,de úgyse.Aztán,mikor elmúlt,megpróbáltam az ujjammal,hogy az felmegy-e,de nem tudtam,mert olyan,mintha mindenhol falba ütköznék.Mi ennek az oka?
2009. jún. 14. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodtan kell lenni,és addig helyezkedni míg neked kényelmes,próbáld mozgatni benned a tampont míg helyesen van.ha nem érzed akkor jó
2009. jún. 14. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,legelső alkalommal én is így jártam,próbáltam minden irányba szinte de nem fel.Utána mikor elmúlt,kitapogattam,hogy merre kell feltenni,és az ujjam bement.Az a lényeg,hogy kicsit hátrafelé és úgy felfelé told.Neked is sikerülni fog,csak lazulj el,fontos,hogy ne strapáld magad ezen.Nekem tegnap sikerült feltennem először,már 3x sikertelenül próbáltam,és most sikerült,mondtam előtte,hogy most tudom,hogy sikerülni fog.És tessék,sikerült:)

Mondjuk nekem úgy sikerült tegnap feltennem a tampont,hogy előtte már vagy 5x megpróbáltam az ujjammal,hogy hogyan kell csinálni,egyszóval kicsit gyakoroltam:D

Lazulj el,koncentrálj és meglátod,neked is sikerül majd!

Sok sikert!

14/L

2009. jún. 14. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ja és próbáld meg többféle testhelyzetben,van akinek guggolva jó,van akinek ülve,vagy állva pl. ugy hogy az egyik lábát felteszi a kádra,vagy wc szélére.

utolsó voltam.

2009. jún. 14. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha bitosan hüvelybe próbáltad feltenni, és biztosan nem a hüvelyvalnak feszültél neki, akkor még azt tudom elképzelni, hogy a szűzhártyád volt az akadály. Bár ehhez érdemes volna tudni azt is, hogy mekkora erővel próbálkoztál és, hogy milyen magasságban ütköztél akadályba.
2009. jún. 14. 10:54
 5/6 anonim válasza:
Én is így jártam 10 éve. Túl feszült vagy! Vegyél egy nagy mély levegőt és mikor fújod ki úgy próbáld meg lassan és hátrafelé tolni, ne félj fájni nem fog.
2009. jún. 15. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek,az összes válaszra ment a zöldkéz:)

majd kipróbálom a tanácsokat:Dremélem nekem is menni fog...:)

2009. jún. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!