Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi abortuszos videóról?

2012. márc. 24. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék ez tényleg igaz sztori-e, vagy csak vmi hatásvadász baromság.

Én sem értek egyet az abortusszal, meg nem tartom jó dolognak, de egy 22 hetes gyereket nem így vesznek el.

Nem azt csinálják, hogy akkor megöljük, maga meg szülje meg egedül és húzza le a klotyón.

Azért ez nem így működik ...

2012. márc. 25. 21:55
 12/14 anonim válasza:
Szerintem nem igaz!!!!!!!!!Nekem sajnos volt részem benne 2 hónapja,a mi kis babánkat 15 hetesen kellet megszülnöm és nem ez volt a menete amúgy pedig a mi kicsikénk is volt ekkora.A menete először is laborba vér és vizelet vétel aztán fel osztályra ahol ki töltsz 4 oldalnyi felvételi papírt aztán kapsz egy szobát ott vársz míg jön a doki aki felhelyezi a tágító pálcákat és várakozás a tágulásra és a szülésre ha nem szülsz meg így akkor reggel bekötik az infúziót,hogy meginduljanak a fájások,ha sikerült megszülni a picit akkor következik a küret,hogy méhlepény sem maradjon bent.Sajnos mi átéltük,szörnyű.
2012. márc. 27. 13:19
 13/14 anonim válasza:

Ugyanolyan szörnyűnek tartom a 6 hetesen végzett abortuszt, mint ezt. Mindkettő emberölés.

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

Érdemes megnézni a néma sikoly című filmet, ahol a baba 12 hetes volt, ami még legális. ( az a második )

Miért lenne kevésbé rossz, ha kisebb korában abotáljuk, mintha pár héttel később???

2012. márc. 28. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy mikor történik az abortusz, mert azért egy megerőszakolt, meggyalázott, gyógyszert szedő, beteg gyereket nevelni nem akaró, éppen elhagyott nőnek van önrendelkezési joga. Miért szülje meg, ha utána ránézni sem tud, mert egy katasztrofális pillanatban fogant?

Viszont az önrendelkezési jog az én véleményem szerint itt már véget ért:(

2012. márc. 29. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!