Mi a véleményetek az alábbi abortuszos videóról?
Remélem soha többet nem esik teherbe rohadjon meg az ilyen, :(
37 hkm.
micsoda?
csak húzza le a wcén?
jézusom ekkora baba már nem megy le a wcén,,
jézusom jézusom jézusom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyébként a kismama válaszadótól kérdezném hogy miért a lányt hibáztatod? vagy csak én értelmeztem félre amit írtál, hogy ne essen teherbe többet..
megerőszakolták és amikor az abortusz mellett döntött mégis megakarta menteni a baba életét,
szóval nem értem a válaszod.
Ha megerőszakolnak valakit, és még teherbe is esik szegény, az borzasztó. De dönteni egy ember életéről nem akkor kell, amikor ez a lány döntött. Elmegy dokihoz, amikor megtudja, hogy terhes, és elveteti. Akkor nem egy lélegző embert kellene lehúznia a klotyón, basszus. A lányt ezért én nem tudom sajnálni, bocs. Az a baba mozgott, rugdosott, növekedett. Akkor is a kicsikéje volt, mielőtt a tűt beszúrták.
Az a társadalom, ami megengedi az ilyen késői abortuszt, szerintem beteg társadalom. Az orvos, aki ezt megcsinálja, mészáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!