Miért van ez? Miért kell minden reggel nagywc-znem?
Figyelt kérdés
Minden reggel nagywécéznem kell (erőlködnöm kell, hogy jöjjön valami) mert ha nem, akkor mindig a suliba kell (de ott nem kell erőlködnöm) nem igazán tudom, hogy miért van ez, mert ha nincs suli, és nem megyek el wcre, akkor nem is kell. Ez talán az izgulás, és a stressz miatt van?2012. márc. 23. 16:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem stressz. Izgulsz kicsit. Tartasz attól h mi vár rád a suliban. Megoldás? Készülj:D
2/4 A kérdező kommentje:
Én mindig készülök, de akkor is nagyon ideges vagyok :D Ettől, hogy ennyit járok wc-re, erőlködök ugye nem lesz semmi bajom?
2012. márc. 23. 16:10
3/4 anonim válasza:
Az a legjobb, ha reggel sikerül elintézned.
4/4 anonim válasza:
Az emberi szervezet működése úgy van beállítva, hogy a vastagbél működésének az ideje reggel 5 és 7 óra közre esik.
Ha nem ebben az időben mész wc-re, keletkezhetnek űrítési problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!