Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canestentől vérzés és fájdalom...

Canestentől vérzés és fájdalom? Valaki volt már így?

Figyelt kérdés

sziasztok.:) vetten canesten combit hüvelygombára (igaz h nem nőgyógyász írta fel, hanem magamtól váltottam ki, mert egyszer már volt gombám és gondoltam most is arról van szó.)

szóval az első feltevéskor semmi probléma nem volt. a 2. és 3. tabinál viszont meglehetősen fájt az aplikátorral való felhelyezés. a 2. és 3. esetben 2x próbálkoztam feltenni a tablettát és láttam, hogy véres volt enyhén. lehet, hogy nem jó a canesten? esetleg még sem hüvelygomba?

az első hüvelygombánál klion-d 100 at kaptam, de az már 3 éve volt. cypromix fogamzásgátlót szedek, de jelenleg nincs párom...

19/L köszönöm a segítséget!

2012. márc. 23. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
tLehet hüvelygyulladás ill méh probléma is:S Clamydia is :S bármi..tényleg el kéne menned orvoshoz...
2012. márc. 23. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
nem ide kellett volna irnod a kérdésedet. nem lehet, h megjött, v meg fog? ha nem, akkor más bajod van, nőgyógyász!
2012. márc. 23. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felsértette csak az applikátor, de az is lehet, hogy komolyabb hüvelygyulladásod van, amit esetleg nem is gomba okoz, hanem baci, vagy más. Lehet akár méhszájseb is. Menj orvoshoz minél előbb, hogy célzott kezelést kaphass. A canesten jó szer, de csak ha tényleg gomba okozza a panaszaidat. Amúgy elmúlt minden más?
2012. márc. 23. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a nőgyógyász gombára canesten combit adott,de mondta is,hogy lehet egy nagyon enyhe vérzés tőle. nem tudom mi lehet a baj,de ha gomba,és abbahagyod a kezelést,valószínűleg még rosszabb lesz.
2012. márc. 27. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
végigcsináltam a kezelést! már minden rendben van, a tünetek elmúltak, nincs fájdalom. de azért jobb az elővigyázatosság...ahogy eltudok szabadulni, meglátogatom a nőgyógyászatot. köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 28. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!