Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gáz, ha eü betéttel indulok el?

Gáz, ha eü betéttel indulok el?

Figyelt kérdés
El kell mennem jópár órára a városba, és lassan esedékes, h megjöjjön. Ezért arra gondoltam biztos ami biztos, beteszek egy eü betétet, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. Viszont ha meg nem jön meg közben akkor nem gáz a betét? Lehet tőle valami bajom?
2012. márc. 22. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod. Tett be nyugodtan, ha téged ez megnyugtat:)
2012. márc. 22. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
nem gáz szerintem. én is ezt szoktam..\:
2012. márc. 22. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ilyenkor inkább betétet tegyetek be mint tampont, néhány nagyon okos ezt csinálja:// szóval nem gáz :)
2012. márc. 22. 20:07
 4/7 harisnyababee ***** válasza:
Szerintem is rakjál csak nyugodtan, nem lesz tőle semmi bajod. Még ha estére ki is derül, h nem is kellett volna, legfeljebb üresen dobod ki, mert annyit azért megér a dolog, h ne egész este csak azon aggódj, h nehogy cink legyen.
2012. márc. 22. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy hónapja késik, egy hónapja csak úgy megyek el itthonról, hogy előtte teszek be betétet.

Én nem érzem, mielőtt megjön, viszont ha megjön, akkor az első pillanattól dől belőlem.

2012. márc. 22. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Fú, az elég rossz lehet...egy hónapja,úr isten! Én meg most értem haza, és még nem jött meg, de még mindig naon esedékes. Szerintetek kicseréljem a betétet annak ellenére, h tök üres, vagy nem cink, ha még benthagyom lefekvésig? Csak mer kb-3.5-4 órája van bent, és azt mondják ilyen időközönként célszerű lecserélni. De akkor is, ha nincs benne semmi? Mert így nincs benne pangó cucc, amiben elszaporodhatnak a bacik?
2012. márc. 22. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nincs benne semmi akkor nem kell kivenni szerintem! a vér miatt szaporodhatnak el a bacik
2012. márc. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!