Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Miért van ez?

Ez normális? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal.Nekem Ő a második, de nagyon fájt. Megpróbált mindent úgy csinálni, hogy nekem ne legyen rossz, és hogy mind a ketten élvezzük. Élveztük is, de iszonyatosan fájt. Neki nagyon nagy, és vastag is.

Aznap este, véreztem egy picit, piros normális vér volt, mintha menstruáltam volna, csak sokkal kevesebb. Másnap reggelre nem volt semmi.

Rá egy hétre megint szeretkeztünk, de akkor már nem fájt annyira. Ez a múlt hét pénteken volt, és másnap megint véreztem... 2 napig, néha néha észrevettem hogy megint vérzek, de ez inkább ilyen barnás vér volt, nagyon kevés és szagtalan és nem tetszett hogy olyan sötétbarna.

Gondolkoztam azon, hogy talán megsértett, vagy valami belül a nagy pénisze miatt lett velem.

Az orvoson gondolkoztam, de nem akarom, hogy a szüleim tudják hogy lefeküdtünk, de mégis zavar.. 15 éves vagyok.

2012. márc. 22. 18:27
 1/7 anonim válasza:

Orvoshoz elmehetsz egyedül is, vagy a barátoddal.

Én úgy gondolom, hogy valamit felsérthetett, elég érzékeny terület. Szóval az a tuti, ha elmész dokihoz.

2012. márc. 22. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy 15 évesen nem mehetek egyedül nőgyógyászhoz. :/
2012. márc. 22. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha egyedül tudsz már szexelni akkor talán a nőgyógyászhoz is el kellene tudni már menni...

Amúgy arra nem gondoltál,hogy azért fáj mert még nem teljesen fejlett a nemi szerved? Legalább 2 évet várhattál volna még...de ha ez a második, akkor mikor lehetett az első??!

2012. márc. 22. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:

12 éves korom óta voltam együtt az előző barátommal, szerelmes voltam azt hiszem,tavaly májusban lettem 15,és akkor veszettem el vele.. de megcsalt. és én meg összetörtem, és azt mondtam legyen vége. a mosatni barátommal szeptember óta vagyok együtt, és 2 hete feküdtünk le először.

Nincs jó kapcsolatom a szüleimmel, apával beszélem meg ezeket a dolgokat, de azt nem tudja hogy már nem vagyok szűz...

2012. márc. 22. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam volna arra, ha az első együttlét után ugyanígy véreztem volna. Vagy fájt volna vagy valami hasonló, de akkor nem volt semmi. :)
2012. márc. 22. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

ez nem köztudott, de a szűzhártya egyáltalán nem veszlik el, szakad marcang darabjaira az első együttlét során

az esetek nagy százalékában kitágul aktus során, akár egyetlen szakadás nélkül

a szűzhártyák tágulékonysága, és rajta a rés elég változatos, és lehet, hogy ehhez a nagyobb mérethez nem tudott úgy idomulni, vagy nem voltál eléggé felizgatva, és ezért szakadt rajta valamennyi

aztán a másodiknál esetleg a seb újra fel lett sértve, vagy még szakadt picit tovább

ha a vérzést továbbra is tapasztalod, fájdalom nélkül is, az viszont arra utal, hogy a barátod méhszájsebet okozott (ez nagy szerszámmal sokkal könnyebben előfordul), és ilyenkor MUSZÁLY orvoshoz menned, mert nagyon csúnya következményei lehetnek

tehát ha ez az aktus utáni vérzés folytatódik, akkor össze kell szedned magad és orvoshoz menni, ha megtudják a szüleid, ha nem

2012. márc. 22. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valamivel bennem is jobban tudatosult hogy muszáj elmennem.
2012. ápr. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!