Mitől lehet a nagyon erős folyás?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok még szűz, nincs semmi nemibetegségem, hüvely gombám sem volt, szerintem most sincs nem szedek semmit, mégis nagyon erős folyásom van, de nincs szaga meg a színe is áttetsző. Mindennap használok intim mosakodó gélt mégis van, de még a tisztasági betét is átázik olyan erős :S2012. márc. 21. 15:32
1/4 anonim válasza:
Állj le az intim mosakodóval. Én is anno így voltam, és elmúlt, amikor abbahagytam. Sajnos sokszor többet ártanak, mint használnak, hiszen teli vannak vegyi anyagokkal. Én csak sima vízzel mosom át magam alaposan, havi egyszer irrigálok mensi után és teljesen rendben van minden. Próbáld meg, ha nem segít, hogy abbahagyod menj el nőgyógyászhoz mindenképp.
2/4 anonim válasza:
Hüvelyflórád rendben van? Lehet kapni a patikákban otthon használható hüvelyi ph mérő tesztet. Nekem is voltak ilyen problémáim, a hüvelyflórámmal volt gond. Azóta mindig probiotikus tampont használok, ezt ajánlotta a dokim és nincs is semmi bajom azóta :)
3/4 anonim válasza:
Csak sima vízzel mosd a puncidat!
4/4 anonim válasza:
Mivel kiemelted a kérdésedet gyanítom, hogy még mindig küszködsz a problémával. Ez nekem folyamatos felfázásnak tűnik. Kerüld a hideg helyre való ülést, mindig legyen tisztasági betét a bugyidban és WC -zés után nedves törlőkendővel töröld meg jó alaposan a puncidat! Kellemetlen dolog, de ha ezeket betartod akkor nemsokára el is felejtheted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!