Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most először nyúltam fel...

Most először nyúltam fel maszturbációnál. Kb.3 óra tájékán. De eddig nem véreztem. Gond van?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom és kb. mikorra múlik el a vérzés. De miért nem vérzek? Csak ujjal nyúltam fel. Menstruálok már! Valami bajom van? :O
2012. márc. 20. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Látom csak veszekedni akarsz és kötekedni. Remélem egyszer elvérzel ujjazás után.
2012. márc. 20. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
ennyi balf*sz embert :D ne is törödj velük :) ne aggódj mondom :) ha önkielégitést végzel maximum közben fogsz vérezni ..picit utána... de órákkal utána hidd el nem fogsz ;)
2012. márc. 20. 21:43
 13/15 macintosh válasza:
A kérdezô egy funkcionális analfabéta és nem is tud róla! És még neki áll feljebb! Általában akkor van baj, ha vérzik az ember, nem akkor ha nem, istenem nagy az állatkerted! :)
2012. márc. 21. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Most mit kell leszólni a kérdezőt, basszus?! 14 éves.
2012. márc. 21. 14:09
 15/15 anonim válasza:

Csak mondanán, ha pi. késik egy hónapot a havi akkor baj van, tehát csak nézőpont kérdése, hogy a vérzés, nem vérzés baj-e.

A kérdező 14éves, ugyan miért lenne analfabéta ha mer kérdezni, mert nem tud valamit?

Ha véreznél akkor vagy a szűzhártyádat szakítanád át, vagy a körmödel (esetleg valami mással) sértenéd fel belül magad.

2012. júl. 1. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!