Ebben a hónapban csak 1 napot véreztem aztán rögtön el is múlt, létezik ilyen? (de utána sokáig fájt a hasam.35 vagyok. )
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 19:09
1/7 anonim válasza:
Hát ha veled ez történt, akkor létezik, nem?
Csinálj tesztet.
2/7 anonim válasza:
Ha élsz vagy éltél mostanában, akkor lehet terhességi köztesvérzés. Csinálj tesztet, ha negatív, és a kövi menzeszed is fura, akkor menj orvoshoz.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen még mindig élek! Még remélem 70 éves koromig.Vagy mi?
2011. dec. 21. 17:06
4/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy mitől köztes amikor ez kb a 30.napra jött meg.
2011. dec. 21. 17:10
5/7 anonim válasza:
bocsi, kimaradt a nemi élet abból, amit írtam
szóval ha élsz vagy éltél nemi életet mostanában, akkor lehet terhességi köztesvérzés, ami nem menstruáció, csak a szervezeted hormonilag "emlékszik" arra, hogy menstruálni kéne, és beindít menstruációs tüneteket, sőt vérzés is lehet, de általában jóval gyengébb a normálisnál
ez amúgy csak a terhesség első 3 hónapjában gyakori, és azért köztesvérzés, mert terhesség alatt lép fel, de ugye nem menstruáció, hanem a terhesség előtti utolsó és a terhesség utáni első menstruáió közötti időben van
6/7 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet és negatív lett. Akkor mi van?
2011. dec. 22. 17:12
7/7 anonim válasza:
Én várnék a kövi menzeszig, és ha az is rendellenes, akkor orvoshoz mennék. De már most is elmehetsz orvoshoz ha gondolod. Valószínűleg hormonális probléma, de lehet, hogy csak kis kilengés volt, és a következő menzeszed már normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!