Ez vetélés, vagy csak valami gyulladás lehet?
Figyelt kérdés
Február 10-én megjött a menstruációm ,normál vérzésem volt,ahogy szokott tartott 5-6 napig.Ebben a hónapban pedig valami nem stimmel.Március 6-án jött meg(tehát hamarabb),semmi görcsölés,és a vérzésem is elég furcsa.Barnás,pecsételős,csak néha volt piros,illetve vörös,és még a mai napon is van egy két csepp.Ez már rengeteg idő.14 nap!!Mi lehet ennek az oka?Vetélés vagy terhes vagyok,vagy csak valami gyulladás?Tesztet még nem vettem,gondoltam előbb utána járok!Nőgyógyásznál sem voltam még,mert szerintem így még nem vizsgálna meg.2012. márc. 20. 10:26
1/3 anonim válasza:
Így látatlanban nem lehet megmondani, hogy mi a baj. Egy tesztet azért mindenképp vegyél, de orvoshoz is menj el minél előbb. Megvizsgál így is! Hidd el, őt ilyesmi nem zavarja. A szülésnél sem rohan ki, pedig ott aztán van vér, meg mindenféle váladék. Ez a munkája, látott már durvább dolgot is! Ne halogasd a dolgot, ki tudja, hogy mi áll a háttérben.
2/3 anonim válasza:
vagy csak hormonzavar. amúgy meg így is megvizsgál a nőgyógyász. nekem volt olyan, hogy 2 hónapig pecsételtem! na akkor elmentem a nőgyógyhoz, aki természetesen megvizsgált hüvelyi ultrahanggal és semmi bajom nem volt, a rakoncátlan hormonokat leszámítva. ahogy hazajöttem a dokitól, másnap megjött rendesen, úgyhogy gyógyszert sem kellett rá szednem.
3/3 anonim válasza:
Legkönnyebben egy teszttel tudnál utána járni első körben, de közben a dokihoz is kérj időpontot, mert ha terhesség, ha nem, semmiképpen sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!