Mikor fog teljesen rendzerezôdni a menstruációm?
Figyelt kérdés
15 vagyok, kicsivel több, mint 1 éve menstruálok. De persze nagyon rendszertelenül. Volt olyan is, hogy 5 hónapot nem jÖtt, aztán mondhatni eléggé rendszeresen jött, mert szinte minden hónapban volt, de sohasem abban az idôpontban. Kb októberre azt hittem, hogy már rendszeres essz, mert decemberig mindig megjött 15 és 30 között, de lebetegettem és 18 napot megint késett. MOst amikor vártam a multkori idôpontra megint nem jött, csak nagyon fáj a hasam és feszül, meg szúr. Nagyon idegesít. Fiúval nem voltam, amúgy még... MIkor fog ez egy kicsit rendszeresebb lenni, mert eléggé szar, hogy elmegyek pl kirándulni és ott elkezd fájni a hasam s akkor beteg leszek... Soha nem tudom, hogy mikor fog jönni. Nagyon idegesítô..2012. márc. 20. 05:27
1/5 anonim válasza:
Beteg ettől nem leszel, hisz ez nem betegség!
Azt írod, decemberig mindig megjött 15és 30 között,ez még messze nem rendszeresnek mondható!
De nyugi! Ez egyénenként változó,és egészen 18éves korodig még normálisnak is mondható.Addig nem is tudsz és nem is kell csinálni vele semmit. Persze elhiszem,hogy így rosszabb,de legyen nálad mindig betét, és akkor nem igen érhet kellemetlen meglepetésként.
2/5 anonim válasza:
Ez egyénfüggő.. Valakinél soha nem áll be rendszeresre.
Mindig legyen nálad betét/tampon, nemtudom mit használsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Betétet haszánlok, a tampont még nem próbáltam... félek tôle :)
2012. márc. 20. 14:49
4/5 anonim válasza:
én csak tampont használok:) 14 vagyok..
nem kell félni tőle:D csak tudni kell használni. haláli természetes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!