Baj, ha nem hordok melltartót? Nincsenek nagy melleim, B kosár a méretem (huszonéves lány vagyok)
Te is azért nem hordasz melltartót, mert kényelmetlennek találod?
Ha esetleg átlátszik a mellbimbó, nem szokott zavarni? Engem igen, de ha rajtam van a melltartó, az még jobban zavar... :(
Nem baj. Barátnőm sem hordott. Lógni nem fog, ugyan már.* Sportoláshoz azért vegyél ahhoz valót.
*Egyébként az egy evolúciós pozitívum, hogy lógó mellek. Halálkomolyan! Egy NEM labdakerek, inkább enyhén lógó mellből könnyebben táplálja az anya a gyermekét.
Az enyém is B vagy C kosaras, egy pár plusz kiló ingadozni szokott rajtam, ettől függ, milyen kosár kell.
33 éves vagyok, nem lóg egyáltalán, szép feszes. Igaz, nincs még gyerekem. Persze 20-as éveim közepéig valamival feszesebb volt, de tényleg szinte jelentéktelen a változás.
Ja, és én is nagyon ritkán hordok melltartót. Persze, ha mész edzeni, futni, akkor mindig hordj jól tartó, erős cicitartót.
Amúgy lehet kapni olyat, ami nem kényelmetlen. Igaz, azért azt sem mondanám, hogy nem érezni, hogy rajtam van.
Szóval a New Yorkerben vannak nagyon jó szabásúak, tapasztalataim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!