Mi okozhatja ezt? Valami fertozes?
Nem muszáj bent maradnia, nyugodtan mondd meg anyukádnak, mielőtt bementek, hogy szeretnéd, ha egyedül lennél a vizsgálat alatt.
A nőgyógyásztól pedig ne félj, gondolj arra, hogy neki Te csak egy vagy a sok páciens közül, naponta rengeteg nőt, kislányt vizsgál meg.
Szerintem menjetek inkább gyereknőgyógyászhoz, ők még talán arra is szánnak egy kis időt, hogy elbeszélgessnek veled előtte, hogy ne érezd rosszul magad a vizsgálat miatt.
Nem a Te hibád, hogy elkaptál valamit. Minden nővel előfordul, biztos vagyok benne, hogy anyukádnak is számtalanszor volt már hasonló problémája.
Légy bátor, és nyugodtan modd el anyukádnak is a félelmeidet. Biztos vagyok benne, hogy segiteni fog. Ha van még kérdésed, nyugodtan irj, akár privát üzenetet is, ha tudunk, segitünk.
Szia!
Sztem a suliban biztos összeszedtél valamit a wc-n, ez mindenkivel előfordulhat.De muszáj orvoshoz menni vele,és semmiképp ne borotváld le, 12 éves vagy ha most elkezded,hát megkeseríti az életed,nap mint nap szedheted,és mindig szúr ahogy nő.Neked úgy természetes ahogy van.
Hidd el az orvost nem érdekli,látott már ilyet eleget,és nem ezzel foglakozik,hanem hogy mit írjon fel neked,gyorsan túl leszel rajta.Nem lesz semmi baj.anyukád is biztos megérti és megvár kint.Én mondjuk biztos örülnék ha mellettem lenne(ill lett volna), de ezt neked kell tudnod.
Mindenképp gyereknőgyógyászatra menj, ha tudsz. És persze, hogy anyukád nem kell, hogy bent legyen.
Akárhol akármit elkaphattál, és ehhez nem kell leülni a WC-re, mert ugye sosem ülünk le idegen WC-re! És figyelj arra, hogy pisilés előtt is moss kezet, és utána ne fogd meg a kilincset azzal a kezeddel, amelyikkel a WC papírt fogod. Főleg, a mensinél figyelj a higéniára, nagyonkönnyü akkor elkapni bármit.
És előjöhet idegességtől is, félelemtől undortól. Ne félj, te nem tettél semmi rosszat, a nők többsége sajna szenved ettől, és abból is sokaknál rendszeresen visszatérő probléma.
Fontos, hogy lásson orvos, és kezeljen ki, és úgy használd amit felír, ahogy kell, annyi ideig, még ha a tüneteid hamarabb el is mulnak!!
ha nem kezeled, elfertőzödhet és nagyon súlyos következményei is lehetnek.
Borotválni nem kell, a dokinak tök mindegy, és valóban még nagyon fiatal vagy, ráérsz még ezzel.-)nem azt fogják nézni.
Anyukáddal jobb, ha jobb kapcsolatot próbálsz kialakítani, mert sokmindenben melletted állhat, és rá számíthatsz mindig. De mehet veled barátnőd is, és egyedül is, ha neked úgy jobb.
Vigyázz magadra és ezt ne szégyelld, hisz nem vétkeztél semmit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!