Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a nogyogyasznal teljesen...

Ha a nogyogyasznal teljesen le kell vetkozni, a zokni maradhat?

Figyelt kérdés
USA-ban jarok fosuliba es eloszor megyek itteni dokihoz. Bejelentkeztem egy rendelobe es elmondtak a tajekoztatoban, hogy elso alkalommal le kell vetkoznom teljesen meztelenre, aztan mar majd tobbet nem, itt ez a protokoll. nem akarok keleti blokkbol jott (hihetetle, hogy meg hasznaljak ezt a kifejezest, eleg duhito) barbarnak tunni, ezert kerdezem, szerintetek a zoknit is levegyem vagy ne? Biztos volt mar valamelyikotok kint nodokinal, mi a tapasztalata, koszi szepen.
2012. márc. 16. 02:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
505 = 50%
2012. márc. 17. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tiltják meg neked, hogy csupaszon flangálj a rendelőben, tedd azt ha neked az úgy jó!
2012. márc. 18. 10:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Na, voltam kozben, nem volt veszes. Nem volt az az iparszeru banasmod, amit fontebb irt valaki, nagyon kedvesek, figyelmesek voltak!
2012. ápr. 16. 01:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Na és le kellett vetkőznöd pucérra teljesen? Női vagy férfi orvos volt?
2012. ápr. 16. 08:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja, be kellett mutassak egy fullos sztriptizt. De nem vagyok kulonosebben szegyenlos, csak azert tettem fol a kerdest, hogy lehetoleg ne benazzak mint egy kelet-europai szerencsetlen. Az a haloingszeru valami egy keveset takart, amig bementem a vizsgalohelyisegbe.

Negyvenes noci volt a doki.

2012. ápr. 17. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!