Mi lehet a csiklóm oldalán a dudor, pattanás szerű dolog?
Figyelt kérdés
Most vettem észre a csiklóm oldalán egy dudort,akkora mint egy nagy pattanás.Fáj ha hozzáér valami,eddig is éreztem de nem láttam semmit ott azthittem csak a szőr bökdösi a csiklóm, de nem :SS Mi lehet ez ? Mit csináljak vele?Kezdésnek bekentem testápolóval.2012. márc. 15. 21:23
1/11 anonim válasza:
No, akkor most már van egy hidratált dudorod.
Szerintem inkább tartsd tisztán és hétfőn mutasd meg orvosnak, mert sok minden lehet, az egyszerű pattanástól kezdve a daganatig, bármi.
2/11 A kérdező kommentje:
Daganat ????? Ne ijesztegess :((( 14 éves vagyok és már ilyen problémáim vannak,nagyon jó :S
2012. márc. 15. 21:35
3/11 anonim válasza:
Akkor korrigálnám a válaszom, szólj anyukádnak mindenképpen.
Daganatnak a legkisebb az esélye, az egyébként általában nem szokott így fájni :) Biztos, hogy valami tök egyszerű dolog, de itt senki sem fog tudni diagnosztizálni.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, anyunak pár nap múlva szólok ha nem múlt el, nem igazán szoktam ilyenről beszélni vele...
2012. márc. 15. 21:41
5/11 anonim válasza:
Ok, szerintem spontán el fog múlni, csak ne piszkáld és ne kenegesd. Ha újra megjelenik, feltétlen szólj valakinek és lássa orvos is.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen pont erre gondoltam hogy nem fogom piszkálgatni csak várok vele,köszi :)
2012. márc. 15. 21:44
7/11 anonim válasza:
Ez egy elzáródott faggyúmirigy. Nem vészes ne ijedj meg tőle. Bekenheted valami szemkenőccsel ha van otthon. Vissza fog 1-2 héten belül húzódni, vagy kifakad mint egy pattanás.
8/11 anonim válasza:
Utolsónak valószínűleg igaza van. Nem voltál még nőgyógyásznál? Lassan eljön az ideje majd, ezért már most kezdj el érdeklődni, nézelődni, hogy találj addigra, amikorra kell. Első alkalomra női dokit ajánlanék neked, aki előtt a vetkőzés terpesztés sokkal elviselhetőbb, mint egy idegen férfi előtt.
9/11 anonim válasza:
Nekem már volt ilyen kétszer is és a lányomnak is szokott lenni. Azon kívül, hogy bekened valami antibiotikumot tartalmazó kenőccsel, nincsen más teendő. Ha nem teszel rá semmit, akkor is el fog múlni.
10/11 anonim válasza:
Na, elmult mar? Megerett hogy kinyomhasd?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!