Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 napja voltam kozmetikusnál...

2 napja voltam kozmetikusnál arc tisztításon, azelőtt tiszta ragya volt a fejem. Mostmár szebb meg simább, de félek hogy megint visszapatanásosodik :S Mit használhatok rá? Kamilla teával szoktam kenegetni napi 2szer. Tonikot, krémet, mit vegyek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

"miért,szerinted a ragyás arcbőr száraz ? "

a ragyák száma és az arcbőr típusa közt nincs olyan szoros összefüggés, mint képzeled, az enyém száraz, vízhiányos, és a T-vonalon normál, mégis volt olyan időszakom, hogy tiszta pattanás voltam....a kénes szappan és lemosó nyomát jó pár heg őrzi az arcomon...

érdemes elmenni a problémával bőrgyógyászhoz és nem öngyógyítani ... gondolom,nem én voltam az egyetlen, akinek gyógyszert kellett szednie a megfelelő típusú krém kiválasztása mellett, ezeket a gyógyszereket meg bőrgyógyász írhatja fel ;)

2012. márc. 16. 09:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érdemes öngyógyítani, akkor miért ajánlod rögtön a legdrágább Vichy termékcsaláddal való öngyógyítást ?

Sztem nem képzelek semmit, a kénesszappannak pedig nincsenek ilyen vad hatásai, az biztos.

2012. márc. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!