Mit tegyek h szebb legyen a mellem?
Figyelt kérdés
Szoval ha melltartó van rajtam szép kerek meg ilyenek , de melltartó nélkül nem lóg csak nem annyira szép szerintem a formája . Mit tehetnék ?2011. júl. 26. 20:49
1/8 anonim válasza:
Kend be krémmel és sokszor ismételd:Kerekecske dombocska!
Viccet félretéve:az alakjával sok mindent nem tudsz csinálni,ugyanis mirigy és zsír alkotja a mellett,tehát csak műtéti úton formálható akaratlagosan.Max annyit tehetsz,hogy mellizomgyakorlatokat csinálsz,hogy jobban feszüljön.Nekem a kosárméretem D-E között van,sajnos ekkora méretnél már csak a súly miatt áll úgy ahogy,de belenyugodtam,hogy ezen nem tudok változtatni,ráadásul a barátomat se zavarja,sőt!
2/8 A kérdező kommentje:
nekem B , de köszi a választ :)
2011. júl. 26. 21:04
3/8 anonim válasza:
szerintem tegyél föl egy képet, és megmondjuk hogy jó-e, talán kapsz egy kis önbizalmat.
4/8 A kérdező kommentje:
:D köszi az ötlet , de nem merek :)
2011. júl. 26. 21:14
5/8 anonim válasza:
A másodikként válaszoló fiúcskának üzenem, ne itt élje ki a vágyait!
Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, ez adottság. De ne aggódj, aki szeret az úgy szeret ahogy vagy! Ez egészen biztos.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. júl. 26. 23:37
7/8 anonim válasza:
Amíg természetes melled van, az mindig szép marad! :)
8/8 A kérdező kommentje:
:) :)
2011. júl. 27. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!